Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Citește rezumatul ediției din 23 octombrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube / X Factor

A șaptea ediție de X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi

Citește rezumatul ediției X Factor din 23 octombrie:

Ioana Ilincescu

Pasiunea Ioanei pentru muzică a început de la vârstă fragedă, în momentul în care părinții săi au înscris-o într-un cor de copii. Muzica nu este singurul domeniu artistic îndrăgit de tânăra de 17 ani. Ioana face cursuri de teatru, fiind colegă cu fiul lui Ștefan Bănică. Cu toate acestea, concurenta a mărturisit că își dorește să devină programator it. Ioana Ilincescu a interpretat piesa "Into the Unknown" (Frozen 2).

"Ai apărut ca o rază de soare", a spus Ștefan Bănică adăugând: "Băi, fată, tu chiar vrei să te faci it-istă? Sunt extrem de încântat de tine".

Loredana a fost la rândul său plăcut surprinsă de prestația Ioanei:

"Vocea ta este de musical".

Florin Ristei i-a propus concurentei să se gândească la posibilitatea de a face parte dintr-un grup, alături de un băiat și în cadrul căruia să cânte partituri de musical.

După toate comentariile juraților, Ioana Ilincescu a aflat că se află pe lista de așteptare cu 3 DA, primiți de la Florin, Delia și Loredana.

Duo Harmony

Duo Harmony, adică Florin și Cătălina, sunt un cuplu atât pe scenă, cât și în viața reală. Cei doi au urcat pe scena de la X Factor cu intenția de a transmite energie și emoție. Cei doi au interpretat "Stumblin' In", însă au fost opriți de Florin Ristei, cel care se ocupă de grupurile de la X Factor. Acesta le-a dat câteva sfaturi muzicale și le-a propus să mai cânte o piesă. Dar nu i-a lăsat singuri, ci a urcat alături de ei pe scenă. Noua interpretare i-a cucerit pe jurați:

"Mamă, ce energie a fost!", a exclamat Loredana, adăugând că i-ar plăcea să susțină un concert cu Duo Harmony.

Grupul a primit 3 DA de la Florin, Delia și Loredana.

Maia Mălăncuș

Prezență energică și plină de viață, concurenta în vârstă de 14 ani i-a cucerit pe jurați cu personalitatea și vocea sa. Maia este pasionată de social media, are un canal de YouTube pe care postează vlog-uri și cover-uri, și își dorește să aibă o carieră în muzică. Maia a cântat piesa lui Pink, "Just Like Fire" și a primit 3 DA.

"Ești o fată extrem de energică și talentată. Ceea ce am văzut astă seară a fost <<one man show>>", a comentat Ștefan Bănică.

Deși a apreciat momentul concurentei, Loredana a sfătuit-o să învețe să dozeze mișcările de dans, care pot deveni uneori obositoare.

Iulian Canaf

Canaf este un nume cunoscut al concursurilor muzicale și al scenei concertistice. Concurentul de 47 de ani a venit la X Factor cu un motiv simplu: să cânte blues și să se simtă bine. Și a reușit în adevăratul sens al cuvântului. Loredana a fost cea mai încântată să îl revadă, Canaf fiind "elevul" artistei în cadrul primei ediții Vocea României.

Pe scena de la X Factor, Canaf a creat un veritabil show cu piesa "Please Accept My Love" și merge direct în bootcamp cu 4 DA!

"Ce am văzut astă seară mi se pare că e reprezentarea exactă a pasiunii și talentului în stare pură. Se simte chestia asta și poți să faci mai mult decât 10 cântăreți care au toată școala din lume, dar nu au flacăra asta. Felicitări!", a spus Florin Ristei.

Gabi Gruici (Kashy)

Kashy are 19 de ani și este originar din Moldova Nouă. Pasiunea tânărului pentru muzică l-a impulsionat să-și creeze un studio de înregistrare acasă, unde își compune propriile compoziții. La X Factor, Kashy a ales să cânte o melodie proprie, intitulată "Sweet Raggae Music". A fost oprit de jurați, aceștia sugerându-i să cânte altă piesă.

Concurentul a interpretat "Child In Time" (Deep Purple) și a primit 3 DA din partea Deliei, Loredanei și a lui Ștefan.

"Se simte că îți place ce faci și ai talent", a comentat Florin Ristei.

Cristina Dăscălescu

Cristina cântă din copilărie și se declarat autodidact. Deși nu a urmat studii muzicale, acest lucru nu a împiedicat-o să se dezvolte în acest domeniu. Concurenta în vârstă de 48 de ani a venit la X Factor pentru a crea un moment emoționat cu un fado portughez.

"Cristina, m-ai uimit pur și simplu! Ai avut o stare nemaipomenită care s-a simțit. Bravo ție!", a spus Ștefan.

Cristina Dăscălescu se află pe lista de așteptare cu 3 DA primiți de la Delia, Ștefan și Loredana.

Kalon Rae

Kalon Rae a declarat că vrea să cucerească lumea și să arate autenticitatea personalității sale. Concurentul este născut în Napoli și crescut în Londra, iar de un an de zile cântă în România. Pe lângă meseria de cântăreț, Kalon este și compozitor și director artistic, iar CV-ul său include postul de backing vocal pentru George Michael, The Who sau Coldplay.

Kalon i-a impresionat pe jurați din momentul în care a pășit pe scenă, ținuta colorată și extravagantă pregătindu-i pentru interpretarea remarcabilă ce avea să urmeze. Tânărul a cântat piesa lui Steve Wonder, "Lately" și merge direct în bootcamp cu 4 DA!

"Cred că X Factor de anul ăsta are nevoie de puțină culoare și tu cred că ești omul care o să aducă culoare concursului, așa că ai un DA de la mine", a spus Florin Ristei.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de această etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Stelian Savu, concurentul care a revenit la X Factor cu un colaj de piese
  • Monica Puiu, modelul din Dubai care a cântat "You Are The Reason"
  • Ferenc Zsolt Gal, rapperul originar din Târgu Mureș
  • Lupu Maria, concurenta de 18 ani care a interpretat "Până când nu te iubeam"
PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Andra şi Delia au cântat împreună şi discutat în podcastul "Acasă la Măruţă" - VIDEO

Delia a participat la un nou podcast, de această dată "Acasă la Măruţă", unde a purtat o discuţie de aproape 3 ore cu Andra. Fanii care aşteaptă mega colaborarea dintre Andra şi Delia de ani buni vor auzi cum cele două îşi armonizează vocile chiar din primele minute ale podcastului. Ce a ieşit vedeţi în articol.

Publicat

pe

Podcast Andra Delia Acasa la Maruta
Podcast Andra Delia Acasa la Maruta │ FOTO: Acasa la Maruta

Pe Delia Matache am văzut-o foarte naturală şi asumată în podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish, dar şi la Window Shopping la PORC TV. Ne-a oferit o privire asupra concepţiilor sale despre divinitate, copii şi evoluţia în carieră prin podcastul de la Micutzu. De această dată poartă o discuţie cu Andra în cadrul podcastului "Acasă la Măruţă". Pe lângă discuţia celor două artiste au intervenit şi soţii, Cătălin Măruţă şi Răzvan Munteanu, soţul Deliei, cu câteva replici pe parcursul acestei înregistrări.

S-a discutat despre falsa rivalitate dintre Andra şi Delia, alimentată mai ales de imaginaţia publicului, mai degrabă decât de realitate. Delia s-a declarat fana vocii Andrei şi a spus şi că neapărat trebuie să colaboreze la o piesă nouă cu gazda sa. Alte subiecte abordate au fost veleităţile Deliei de globetrotter, cât de perfecţionist e Răzvan, soţul şi managerul Deliei, dar şi eternul subiect complicat al dietei. Asta pe fondul glumei eterne din culisele iUmor "cât mănâncă Delia".

Despre dietă a fost ceva mai greu de discutat cu 2 pizza pe masă pentru invitate. Şi Andra a vorbit despre relaţia cu Cătălin Măruţă, al cărei cel mai mare rival este telefonul mobil. Cătălin a intervenit când s-a vorbit despre hate-ul online, iar Delia a povestit cum a fost luată la ţintă de răutăţile din pandemie, mai ales după acea scrisoare deschisă a artiştilor spre Guvern. Pe la ora 2 şi 5 minute se vorbeşte în sfârşit despre duetul mult aşteptat dintre Delia şi Andra, dar şi arta imitaţiei şi evoluţia artistică după imitaţie.

Totul s-a încheiat cu o discuţie despre credinţă şi religie, dar şi o provocare a lui Măruţă. Atmosfera a fost relaxată, dând senzaţia mai mult de prieteni veniţi în vizită, decât de un podcast cu un comediant, actor, interviu la radio sau TV.

Recent, Delia a fost protagonista unui moment viral după un sărut cu Loredana, la "Gala Premiilor iUmor". A avut şi o colaborare cu Taxi pe piesa "Atât de Trist" în acest an, dar şi cu Nane, pe "În Rai". La început de 2021 lansa o piesă NFT "Racheta". Pe Andra o vedem în juriul emisiunii "Românii au Talent" în fiecare vineri şi luni, iar în 2020 a colaborat cu Dony şi Matteo pe piesa "Barcelona". Un alt hit a fost "Inima Mea", alături de Pepe şi Connect-R.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE