Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cel de-al patrulea episod X Factor România a adus pe scenă interpretări memorabile - VIDEO

Descoperă ce concurenți au trecut mai departe în competiția de voci, în cel de-al patrulea episod X Factor 2020. Citește rezumatul emisiunii din 2 octombrie.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al patrulea episod X Factor 2020 - captură ecran
Concurenții care au trecut de cel de-al patrulea episod X Factor 2020 - captură ecran │ FOTO: YouTube

A patra ediție de X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

După prima rundă de show, Ștefan Bănică merge în bootcamp cu Ioana Ardelean, care a primit 4 DA. În aceeași situație se află și Adrian Petrache, concurentul din echipa Loredanei. După cel de-al doilea episod X Factor, Ștefan și-a mărit echipa cu Andrada Precup și Florin Ristei și-a găsit primul grup. Al treilea episod i-a adus lui Florin un nou grup, Loredana l-a primit în echipa sa pe Andrei Theodor, Ștefan are o nouă elevă, iar Delia și-a cunoscut primii doi concurenți ce vor lucra cu ea.

Ediția din 2 octombrie a completat echipele astfel: Delia a ocupat un loc în echipă cu Alina Dincă, iar Loredana l-a cooptat pe Robert Botezan. Ștefan Bănică a primit-o în echipa sa pe Ana Paula Rada Pantea.

Citește rezumatul ediției X Factor din 2 octombrie:

Alina Dincă

Alina nu este străină de lumea muzicii, fiind antrenor vocal la show-ul concurent, Vocea României. Alina a venit la X Factor pentru a vedea cum este cealaltă parte a scenei și bine a făcut, pentru că momentul său i-a cucerit pe jurați. Concurenta în vârstă de 30 de ani a interpretat "Love on the Brain" și a primit 4 DA de la jurați.

Andi Horjea

Pasiunea lui Andi pentru muzică a fost fructificată de tatăl său, care este bassist. Concurentul în vârstă de 24 de ani a venit la X Factor pentru a demonstra că iubirea pentru muzică este mai mult decât o moștenire de familie. Andi a mizat pe sensibilitate și a cântat piesa "Breathe Easy".

Delia nu a fost impresionată de alegerea melodiei, spunând:

Eu, dacă aș fi fost taică-tu, m-aș fi enervat în seara asta".

Jurata a fost singura care i-a dat NU lui Andi. Astfel, concurentul se află pe lista de așteptare.

Ana Maria German

Ana Maria a cucerit audiența atât cu interpretarea sa emoționantă, cât și cu povestea tulburătoare de viață. Ana Maria are 29 de ani și este originară din Târgul Mureș. Din cauza unui accident mașină, femeia este imobilizată într-un scaun cu rotile, însă acest lucru nu a împiedicat-o să nu își urmeze visul. Concurenta a interpretat piesa Angelei Similea,  "Casa Mea".

Loredana a fost cucerită de momentul concurentei, astfel încât a urcat pe scenă și a cântat alături de Ana Maria:

Mie îmi place foarte mult acest cântec. Ar fi o onoare să cânt cu tine".

Bianca Mihai

Bianca are 19 ani și este din Buzău. Concurenta a atras atenția cu frumusețea ochilor și cu povestea despre cum s-a întâlnit cu sosia sa, originară din Dubai. Bianca le-a descris juraților întâmplarea, însă a cucerit și cu interpretarea piesei "Something In The Way" (Jorja Smith). Bianca a primit 3 DA de la Florin, Delia și Loredana, și este pe lista de așteptare.

Robert Botezan

Robert este un cunoscător al concursurilor muzicale, tânărul participând în trecut la Vocea României. La X Factor, concurentul a interpretat "Lucifer", o compoziție proprie. Reacția juraților a fost pe măsura prestației:

"Băi, ești pachet! Ești foarte bun", i-a transmis Ștefan Bănică.

Robert a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

Apollo și Artemis Evanghelos

Cea de-a patra ediție X Factor România a adus puțin din atmosfera fermecătoare a Greciei. Cei doi frați în vârstă de 19 ani au interpretat un mashup ("Rămâi" - Delia & The Motans și o melodie grecească). Florin Ristei a fost singurul care nu a fost dat pe spate de momentul celor doi concurenți. Apollo și Artemis au primit 3 DA de la Delia, Loredana și Ștefan.

Vasi Bistrae

În vârstă de 31 de ani, Vasi a venit la X Factor pentru a patra oară. Dorința lui de a își urma pasiunea pentru muzică l-a făcut să urmeze cursuri de canto și să își înființeze o trupă de cover-uri. Concurentul a interpretat "At Last" (Etta James) și a primit 3 DA de la Delia, Loredana și Ștefan.

"Mie îmi place timbrul tău. Îmi place cum emiți sunetele. Iar tu ai personalitate, ai implicare, ai voce", a spus Loredana.

Dominique Simionescu

Dominique a fost "fata cu florile pe cap", o apariție încântătoare care le-a adus juraților zâmbetul de buze. Concurenta în vârstă de 18 ani a ales să interpreteze un colaj muzical. Dacă această alegere muzicală a fost pe gustul Deliei, Loredanei și a lui Ștefan, Florin Ristei nu a fost încântat de moment. Juratul a fost și singurul care i-a dat NU concurentei. Cu toate acestea, Dominique este pe lista de așteptare, cu 3 DA.

Ana Paula Rada Pantea

Ana a venit tocmai din Portugalia pentru a cuceri juriul de la X Factor. Tânăra a interpretat melodia "Granada" și i-a surprins pe jurați cu vocea sa puternică.

"Ai fost senzațională astă seară. Eu zic că meriți un loc la Ștefan în echipă. Ai un DA din partea mea!", i-a spus Florin Ristei.

Ștefan a fost intrigat de alegerea muzicală, opera fiind un gen plin de provocări în asemenea concursuri muzicale. I-a sugerat Anei să mai cânte o melodie. Concurenta a ales să interpreteze un fado portughez, iar Ștefan a fost în cele din urmă cucerit de vocea Anei.

"Vreau să spun că deși ai fost excepțională, deși ai fost extraordinară, eu personal nu pot să te las să stai 14 zile în carantină, așa că ai 4 DA!", a glumit Ștefan.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de această etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Alexia Andreea Lupea, tânăra care a interpretat "Kill This Love".
 • Mihai Spînu, ofițerul în jandarmerie care a cântat piesa lui Aurelian Andreescu, "Copacul".
 • Andrei Dafin, concurentul care a interpretat o compoziție proprie.
 • Vasi Tiberiu, concurentul care a cântat piesa "Andrei Radu", pentru portarului naționale de tineret.
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Cine sunt finaliştii iUmor, sezonul 10 după semifinala de pe 19 mai

Pe 19 mai a avut loc semifinala iUmor, sezonul 10, din care au fost aleşi cei sau mai bine zis ales cel care avea să meargă în finala de pe 26 mai. Părea să fie o semifinală slabă, primii participanţi picând sub securea lui Cheloo, pus pe jurizări negative în acea ediţie. Cine s-a calificat mai departe aflaţi în articol.

Publicat

pe

Juriu iUmor sezonul 10
Juriu iUmor sezonul 10 │ FOTO: Antena 1

Totul începea cu cuplul zâmbăreţ format din Liana şi Alexandru Avădanei, care au spus glume legate de viaţa de cuplu, dar cele cu alăptare şi transformările corpului femeii nu au prins deloc la juraţi. L-am văzut şi pe Mihai Coman, acuzat în repetate rânduri de Mihai Bendeac că ar fi plagiat glume şi din nou a primit acuzaţii de gen pentru o glumă legată de mersul la Carrefour. Asta deşi în audiţii Mihai îi garantase un post de scenarist dacă glumele erau cu adevărat ale sale.

Totul a culminat cu o invitaţie a Deliei la jogging pentru acest concurent.

Elena Albu a avut un super moment la pian despre faimoasele poze nesolicitate cu... penisuri. Cheloo, Delia şi Bendeac l-au apreciat, dar se putea mai bine.

Apoi a venit Andrei Garici, care i-a adus un omagiu bunicului său cioban şi care a părut a topi inima juraţilor, dar doar până la un punct. Potenţialul era mare, dar nefolosit şi el a fost trimis acasă pentru a îşi aduce textul pregătit pentru finală. A revenit apoi şi a spulberat toate aşteptările cu un roast care a lovit în toate celebrităţile de la noi, inclusiv Loredana, dar şi Cheloo şi chiar Mircea Badea.

De altfel Andrei Garici avea să fie singurul selectat din această semifinală pentru a fi trimis în finală.

Au mai concurat şi Nechifor Bugeac, din nou cu arhaisme, dar de această dată interpretând o piesă "Paraziţii", urmat de Alina Păduraru, cu o lecţie de chimie şi medicină legată de Coronavirus. Ne-a spus şi cum să ne vaccinăm în funcţie de zodie. Cristi Toma a venit cu compania de teatru pentru un moment de comedie absurdă, iar Alvin Capon a făcut un număr captivant, mai puţin axat pe dizabilităţile sale de această dată. Diana Oprea a venit din nou cu un show de jazz şi muzică lounge, reinterpretând piese "Paraziţii".

La final singurul concurent care a mers în finală este Andrei Garici. Iată şi ceilalţi finalişti votaţi de public din audiţii până acum:

 • Florin Gheorghe
 • Nae Niculae
 • Daria Ştefania
 • Marie Janette
 • Alexandru Ghetan
 • Ştefania Costache
 • Doru Nicut
 • Radu Carbon
 • Alin Bourasu
 • Vlad Bieltz
 • Gabriel Dumitriu

Finala iUmor 2021 va fi difuzată miercuri, pe 26 mai de la ora 20:30 pe Antena 1. Mihai Bendeac, Cheloo şi Delia vor alege alături de public cel mai amuzant concurent din sezonul 10.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

X Factor continuă în 2021; Dani Oțil invită publicul la preselecții: "Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii"

X Factor ajunge anul acesta la cel de-al zecelea sezon. După o ediție desfășurată în condiții de pandemie, ce a marcat schimbări în componența juriului, noul sezon se anunță a fi și mai palpitant, prezentatorii Dani Oțil și Răzvan Simion promițându-le viitorilor concurenți că vor fi alături de ei, pentru a-i ajuta să-și depășească emoțiile.

Publicat

pe

Dani Oțil
Dani Oțil │ FOTO: Captură YouTube

Contextul pandemic nu va influența desfășurarea emisiunii X Factor nici în 2021, Antena 1 anunțând că merge înainte cu un nou sezon. Anul acesta, emisiunea va păstra echipa din ediția precedentă, atât prezentatorii, cât și membrii juriului rămânând neschimbați. Concurenții îi vor întâlni în backstage pe Răzvan și Dani, iar pe scenă își vor susține momentele artistice în fața Deliei, Loredanei, a lui Ștefan Bănică și a lui Florin Ristei.

Mesajul lui Dani Oțil pentru viitorii concurenți X Factor: "Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!"

Etapa preselecțiilor a început, viitorii participanți fiind invitați să se înscrie pe casting.a1.ro. Pentru a fi eligibili, concurenții trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani. Minorii trebuie să vină la audiții însoțiți de un reprezentant legal.

"Anul trecut, X Factor s-a făcut în doar câteva țări din lume, ceea ce este extrem de important, iar dacă ne-a ieșit sezonul cu numărul nouă într-un an de pandemie, ciudat, X Factor 10 sigur ne va ieși și mai bine! Iar în al doilea rând, tu, telespectatorule cu talent și voce, probabil că ai stat acasă pe canapea, și te gândeai: <<O, ce tare că niște oameni au ajuns atât de departe în X Factor, eu de ce nu am încercat?!>>. Anul trecut aveai o scuză pentru că era un an greu încercat, dar acum nu mai ai! Trebuie să vii, să te prezinți în fața juraților și să ne iei banii! Eu și Răzvan suntem acolo să te ajutăm!", a declarat Dani Oțil pentru Antena 1.

Trofeul X Factor și premiul în valoare de 50.000 de euro au mers anul trecut la Andrada Precup, o tânără în vârstă de doar 16 ani, ce a impresionat publicul și juriul atât cu vocea sa, cât și cu povestea ei de viață. Andrada și-a pierdut vederea din cauza faptului că a fost născută prematur. Acest lucru nu a făcut-o decât să devină un om mai bun și mai frumos, iar energia pe care o transmite pe scenă să ajungă nemijlocit în inimile ascultătorilor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending