Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

The Motans lansează albumul "My Rhythm & Soul", o colecție de piese ce "vorbesc de la sine"

The Motans revine în atenția publicului cu cel de-al doilea album din cariera sa, "My Rhythm & Soul". Materialul discografic include 12 piese compuse de artist.
The Motans în videoclipul ”Valuri Mari” (Screenshot)

The Motans în videoclipul ”Valuri Mari” (Screenshot) (foto: The Motans)

Pe noul album "My Rhythm & Soul" se regăsește colaborarea cu Irina Rimes, hitul "Poem", dar și un featuring atipic, cu Marea Neagră. Diferit este și intro-ul albumului, care este integral torsul unei pisici. Toate melodiile au fost compuse de The Motans și produse de Alex Cotoi, Viky Red, Marcel Botezan & Sebastian Barac, Vlad Lucan, Vladimir Coman, Achi Petre.

The Motans: "Cred că cel mai important lucru pe care ar trebui să îl spun acum legat de album este MULȚUMESC"

"M-am gândit mult cum aș putea descrie acest album, dar mi-am dat seama că nu mai e nevoie să vorbesc despre piese, pentru că ele vorbesc de la sine. Cred că cel mai important lucru pe care ar trebui să îl spun acum legat de album este MULȚUMESC. Mulțumesc familiei The Motans, acelor oameni care au fost alături de mine și de întreaga echipă în tot acest timp, mulțumesc pentru fiecare zâmbet, cuvânt de încurajare, pentru dragostea și emoțiile pure și atât de frumoase pe care, credeți-mă, că le-am simțit din plin! Mulțumesc oamenilor cu care am lucrat la acest album, celor cu care cânt aceste piese live și oamenilor din spatele cortinei, care fac ca lucrurile din față să se întâmple. Vă mulțumesc!", a declarat The Motans.

Tracklist "My Rhythm & Soul" - The Motans:

Intro

 1. Înainte Să Ne Fi Născut
 2. Ani Lumină
 3. Maraton
 4. Invitat
 5. Poem feat. Irina Rimes
 6. Întâmplător
 7. Jackpot
 8. Bine Indispus
 9. Mr. Tort
 10. Spirit Ateist
 11. Valuri Mari
 12. Saint Loneliness feat. Marea Neagră

Albumul poate fi achiziționat în format fizic de pe site-ul oficial al artistului (pre-sale de pe 13 august, cu livrare posibilă de pe 18 august), iar de pe 18 august se va găsi și în magazinele Cărturești. Include un booklet cu versurile pieselor, iar grafica este creată de Hardtask (Andrada Udrea).

"My Rhythm & Soul" este disponibil și pe YouTube, toate piesele putând fi ascultate în playlistul de mai jos.

AUDIO: Albumul integral "My Rhythm & Soul" - The Motans:

Citește mai multe despre The Motans
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Relația dintre Ozzy și Sharon Osbourne va fi transpusă într-un film biografic

Ozzy, Sharon și Jack, fiul lor, au confirmat vestea în cadrul unui interviu recent. Cei trei au menționat că este...

Închide