Urmărește-ne în Social Media

world music

Revelion 2024 în Sibiu

Poster eveniment Revelion 2024 în Sibiu

Trecerea dintre ani va fi celebrată la Sibiu printr-un adevărat spectacol organizat în Piața Mare. Pe scenă vor urca Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu.

Accesul este gratuit

Potrivit publicației Știri de Sibiu, Lupii lui Calancea și Surorile Oșoianu, împreună cu o orchestră folclorică, au conceput un spectacol cu muzică și lumini ce va dura aproximativ 2 ore. De warm-up se va ocupa DJ Funky Drop, care își va începe set-ul o oră mai devreme.

În anul 2021, Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu au inițiat o colaborare specială. Proiectul muzical s-a bucură de un mare succes atât în mediul online, cât și la spectacolele live. Cântecele proiectului înregistrează milioane de vizionări pe YouTube și platformele de audio streaming. În 2022, artiștii au creat și un album ce cuprinde 15 cântece din repertoriul Surorilor Osoianu în viziunea artistică a lui Alex Calancea.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 decembrie 2023. Ref #157347

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.