Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

DWMT la Conac revine toamna aceasta cu cea de-a doua ediție

DWMT la Conac, festivalul organizat de Diud în colaborare cu Point, revine în această toamnă, cu un lineup la fel de eclectic și o atmosferă vibrantă.

Publicat

pe

DWMT la Conac
DWMT la Conac │ FOTO: captură YouTube / Diud

În perioada 7-8 septembrie, Conacul Udriște Năsturel găzduiește cea de-a doua ediție a festivalului DWMT la Conac.

Anul acesta, evenimentul promite un lineup mai bogat, îmbinând experiențele muzicale și culturale cu cele culinare. Sesiuni muzicale cum rar auziți prin festivaluri, artiști plastici vizionari și talentați, instalații, discuții cu cap, bun gust, și gust bun. Organizatorii recomandă participanților să se pregătească pentru două zile pline de descoperiri, în care se vor bucura de frumusețea locului și se vor lăsa inspirați de muzică și artă.

Prima ediție DWMT la Conac a avut loc pe 8 și 9 iulie 2023, iar pe scenă au urcat Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Prețuri bilete DWMT la Conac 2024:

Biletele pentru evenimentul DWMT la Conac se găsesc online, la prețuri de 200 lei și 250 lei (earlybird). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Despre DWMT

DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Trending