Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Revelion 2024 la Arad

 • Data
  duminică, 31 decembrie 2023
 • Ora de începere
  18:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  18:00:00
 • Tip locație
  Centre culturale & Institute
 • Loc
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Intrarea libera
Videoclip Cargo - Te chemVideoclip Cargo - Te chem │ FOTO: captură YouTube

Orașul Arad va găzdui tradiționalul spectacol dedicat trecerii dintre ani pe platoul din fața Primăriei. Scena va vibra sub îndrăgitele piese ale trupei Cargo.

Accesul este gratuit

Potrivit publicației specialarad.ro, pe lângă Cargo, lineup-ul este completat de Dragoș Moldovan, trupa Progresiv A și Springtime Band. Finalul spectacolelor va fi marcat la ora 12 noaptea cu un foc de artificii.

Cu o carieră de peste 35 de ani, Cargo este una dintre cele mai longevive și iubite trupe de rock din România, cu o serie impresionantă de hituri, precum "Aproape de voi", "Doi pași", "Nu pot trăi fără ține", "Mama", iar melodia "Dacă ploaia s-ar opri" de pe albumul "Spiritus Sanctus", este considerată una dintre cele mai frumoase balade rock românești, fiind cea mai difuzată melodie de după Revoluția din 1989.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 decembrie 2023. Ref #157398

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.