Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Revelion 2024 la Iași

Poster eveniment Revelion 2024 la Iași

Primăria Municipiului Iași va organiza în noaptea dintre ani o petrecere de Revelion. Spectacolul va avea loc în Piața Palatului Culturii în seara zilei de duminică, 31 decembrie 2023.

Accesul este gratuit

Andra Botez, DJ Line, JO și JUNO vor urca pe scenă începând cu ora 21.00. În deschiderea spectacolului, de la ora 19.00, va fi organizat "Revelionul copiilor", dedicat celor mai tineri artiști ieșeni, câștigători la concursuri naționale și internaționale.

Spectacolul va fi prezentat de Daniel Buzdugan și Laura Hulubei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 decembrie 2023. Ref #157403

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.