Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, world music

Revelion 2024 în aer liber - Craiova

Videoclip MIRA x Bvcovia - Bye ByeVideoclip MIRA x Bvcovia - Bye Bye │ FOTO: captură YouTube

Trecerea în noul an va fi celebrată la Craiova printr-un show incendiar, adus în fața publicului de nume cunoscute din industria muzicală românească. Evenimentul se va desfășura pe Strada A.I. Cuza, Zona Universitate.

Accesul este gratuit

Spectacolul de Revelion va începe pe 31 decembrie 2023, la ora 21:00 și se va încheia pe 1 ianuarie 2024, ora 01:30. La miezul nopții, cerul va fi luminat de un spectaculos foc de artificii.

Line-up Revelion 2024 la Craiova

  • MIRA
  • Raluka x Balkanic
  • DJ Emil Safta
  • The Southern Coackroachers
  • MC Cringureanu Tom

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 decembrie 2023. Ref #157392

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.