Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Evanescence lansează piesa "Use My Voice", colaborare cu Sharon den Adel, Lindsey Stirling + alţii

Evanescence tocmai a lansat al treilea single de pe viitorul său album, "Use My Voice". Acest nou track reprezintă o colaborare înţesată de nume mari, de la Lzzy Hale la Taylor Momsen, Sharon den Adel şi Lindsey Stirling. Ascultă piesă în articol şi află în ce mişcare de awareness a fost folosită.
Coperta single Evanescence Use My Voice

Coperta single Evanescence Use My Voice (foto: Evanescence)

"Use My Voice" este al treilea single Evanescence de pe viitorul album, "The Bitter Truth". Primele două single-uri au fost "Wasted On You" şi "The Game Is Over", care au primit videoclipuri filmate în izolare cu iPhone-urile membrilor formaţiei. Între timp trupa a mai lansat şi 2 coveruri separate de album, "Crue Summer" după melodia Bananarama şi "The Chain", o reinterpretare a creaţiei Fleetwood Mac. De această dată ascultăm o piesă plină de nume mari, de la Sharon den Adel de la Within Temptation la violonista Lindsey Stirling.

Lindsey a contribuit şi la albumul Evanescence din 2017, cel cu reinterpretări orchestral-electronice, "Synthesis". Pe "Use My Voice" le auzim şi pe Lzzy Hale de la Halestorm, dar şi pe Taylor Momsen de la The Pretty Reckless. Este o piesă de împuternicire a cetăţeanului american, de trezire la viaţă şi este inspiraţională pentru publicul feminin şi nu numai. Mesajul este de a te face auzit şi a nu îi lăsa pe alţii să vorbească pentru tine şi să îşi impună punctul de vedere.

Contribuie la acest track şi surorile lui Amy Lee, Carrie South şi Lori Lee Bulloch, dar şi Amy McLawhorn, soţia chitaristului Evanescence, Troy McLawhorn. Totul face parte din campania formaţiei de a încuraja înregistrarea votanţilor, aşa cum arată şi clipul promoţional de mai jos. Mesajul video îi îndeamnă pe cetăţenii din Statele Unite să iasă la vot în noiembrie, să se înregistreze şi să îşi verifice înregistrarea pentru a preveni fraudele. În plus publicul trebuie să se informeze despre tehnica de vot remote pe timp de pandemie Covid-19.

Noul album Evanescence este aşteptat în următoarele luni şi este primul LP cap coadă cu piese noi din 2011 încoace. Este produs de către Nick Raskulinecz, care a lucrat şi la LP-ul "Evanescence" de acum 9 ani. Amy Lee a promovat noul material drept unul ceva mai heavy şi plin de însemnătate şi profunzime. Evanescence a cântat în România în toamna anului 2019, sosind pentru a cincea oară în ţara noastră. Concertul a avut loc la Arenele Romane, iar Amy Lee a strălucit, fără a pierde deloc din tăria vocii faţă de începutul mileniului.

Citește mai multe despre Evanescence
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat

Toamna aceasta, Vocea României nu va mai reveni pe micile ecrane. PRO TV a scos emisiunea din grilă, urmând ca...

Închide