Urmărește-ne în Social Media

Evanescence - Wasted On You

Evanescence a lansat primul single de pe viitorul album, "Wasted on You", alături de un videoclip filmat în izolare. Vedem membrii trupei compunând, meditând, jucându-se cu animalele de companie şi petrecând timp cu cei dragi. Trupa nu şi-a pierdut din energie şi o dovedeşte cu noul track, pe care îl puteţi asculta în articol.

"Wasted On You" este primul single de pe al cincilea album al formaţiei "The Bitter Truth", care va sosi în acest an. Amy Lee şi colegii săi anunţau încă din 2019 că pregătesc un nou material discografic şi la începutul anului au lansat videoclipul piesei "The Chain". Acel track a fost compus pentru coloana sonoră a jocului "Gears 5" şi este un cover după o piesă Fleetwood Mac. Acum Evanescence ne oferă ceva complet nou, iar "Wasted on You" este o piesă plină de energie, de exteriorizare şi alungare a regretelor.

Videoclipul a fost realizat printr-un colaj al filmărilor realizate de fiecare membru al trupei acasă, în izolare. Îi vedem pe rând pe solista Amy Lee, basistul Tim McCord, toboşarul Will Hunt, chitaristul Troy McLawhorn şi chitarista Jen Majura. Înregistrările s-au făcut pe iPhone în intimitatea fiecăruia, iar regia îi aparţine lui P.R. Brown, în colaborare cu trupa. Artiştii au dorit să surprindă sentimentul de lipsă de control, de deconectare de la lumea din jur şi de singurătate şi lipsă de scop în situaţia actuală.

Refrenul este unul de empowerment, iar Amy Lee cântă despre faptul că nu are nevoie de droguri, că este deja afundată în abis şi "aşteptând un miracol". Solista a explicat astfel idea din spatele noilor melodii:

Am înregistrat această muzică până în ultima clipă, când nu mai puteam merge la studio şi am finalizat totul remote, prin apeluri telefonice şi partajare de fişiere. Modificarea mixajelor, adăugarea de track vocal în fundal, crearea clipului şi album art-ul sunt toate realizate de acasă. Toate au fost ca apa în deşert pentru mine, lumina pe timpul acestor vremuri întunecate.

Încă mai compunem şi mai avem multă muncă de realizat la acest album, dar de această dată vrem să lansăm piesele individual, pe măsură ce le creăm pentru a trăi clipă cu fanii noştri şi muzica noastră.

"The Bitter Truth" este primul album alcătuit complet din muzică originală a trupei în aproape un deceniu. "Evanescence" a fost ultimul LP original, lansat în 2011 şi a fost urmat de "Synthesis", o reinterpretare electronică-orchestrală a hiturilor formaţiei. Evanescence a concertat în România în toamna lui 2019, când a ajuns pentru a cincea oară în ţara noastră, iar Amy Lee a sunat la fel de bine ca prima oară.

Artista a ţinut recent şi un concert de acasă, în cadrul seriei "Together at Home", interpretând coveruri după piese celebre.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Evanescence concertează la București pe 7 iunie; Vezi programul și regulile de acces

Evanescence revine la Bucuresti pe 7 iunie 2022. Evenimentul are loc la Arenele Romane, invitata specială din deschidere fiind trupa Yonaka din Marea Britanie. Consultă programul și regulile de acces la concert.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Yonaka vin din Marea Britanie, mai exact din Brighton, și activează pe scena muzicală din 2014, timp în care au lansat un album în 2019, intitulat 'Don't Wait 'Till Tomorrow', dar și patru EP-uri. Trupa abordeaza un alternative rock cu influențe de prog pe alocuri.

Formația a fost în turneu cu Bring Me The Horizon și Fever 333, ulterior colaborând cu BMTH pentru piesa 'Tapes'. În momentul de față, Yonaka înseamnă Theresa Jarvis la voce, George Edwards la chitară, Alex Crosby la bas și clape și Robert Mason la tobe.

Programul concertului Evanescence de pe 7 iunie 2022:

 • Open Doors 19:00
 • Yonaka 20:00 - 20:45
 • Evanescence 21:15 - 22.55

Reguli de acces la concertul Evanescence:

Porțile se deschid la ora 19:00, iar după această oră publicul poate sosi oricând pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane. La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mancare sau bauturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugăm, în caz că se anunță ploaie, să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete și brățări:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

 • Posesorii de bilete la categoriile "Premium" și "Teren", vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi brățara la acces.
 • Categoria "Premium" - Cu loc în sectoarele K si E. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zonele Teren și Acces General
 • Categoria "Teren"- Fără loc, în fața scenei. Vor primi brățări care le va permite accesul în zona în care și-au cumpărat bilet precum și în zona Acces General. Nu vor avea acces în zona "Premium"
 • Categoria "Acces General" cu loc în Arenă, mai puțin sectoarele K și E, și fără loc în spatele categoriei Teren. Nu vor primi brățări. Nu vor avea acces în zona Premium și Teren.

Bilete la concertul Evanescence:

 • Premium (cu loc) - 349 lei presale și 370 lei la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 269 presale și 300 lei la intrare
 • Acces General (cu loc sau fără loc) - 179 lei presale și 200 lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor comandate în presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Citește în continuare