Urmărește-ne în Social Media

rock

Evanescence - Better Without You

Evanescence a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Better Without You”. Promovarea acestui single coincide cu lansarea noului album al formației, "The Bitter Truth", primul LP compus doar din melodii originale după o pauză de un deceniu.

Publicat

pe

Cel de-al 5-lea material de studio al trupei Evanescence, "The Bitter Truth" a fost lansat oficial pe 26 martie și aduce în atenția publicului o serie de tematici arzătoare. Pentru prima oară, Amy Lee a vorbit deschis despre probleme întâmpinate la nivel politic, mărturisind într-un interviu pentru Loudwire Nights că a ezitat puțin înainte de a intra în aceste subiecte. Vocalista cuprinde în versuri și o mulțime de frici și angoase pe care a reușit să le accepte și să le depășească treptat, prin intermediul muzicii.

Amy Lee: "La nivel personal, cel mai mare adevăr nefiltrat (Bitter Truth) este că viața e scurtă"

"Am vrut ca acest album să fie brut și visceral, raportându-se foarte mult la experiențele personale prin care am trecut. Vorbim în versuri despre a fi uman, a fi îndurerat și a porni din acest spațiu emoțional înainte de a-ți regăsi drumul.

Întregul proces de creație a fost despre a-mi înfrunta fricile și lucrurile din interiorul meu pe care nu mi-e ușor să le recunosc. La nivel personal, cel mai mare adevăr nefiltrat (Bitter Truth) este că viața e scurtă; nu vom trăi pentru totdeauna."

De pe albumul  "The Bitter Truth" au fost promovare anterior piesele "Wasted On You", "Use My Voice" și "Yeah Right". Discul conține 12 piese noi produse de Nick Raskulinecz.

Tracklist  "The Bitter Truth" - Evanescence:

 1. "Artifact/The Turn"
 2. "Broken Pieces Shine"
 3. "The Game Is Over"
 4. "Yeah Right"
 5. "Feeding the Dark"
 6. "Wasted on You"
 7.  "Better Without You"
 8. "Use My Voice"
 9. "Take Cover"
 10.  "Far from Heaven"
 11. "Part of Me"
 12. "Blind Belief"

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Evanescence revine la București în iunie 2022

Evanescence va susține un nou concert la București în vara anului viitor. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane și va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării.

Publicat

pe

Concert Evanescence la Arenele Romane din București pe 29 iunie 2017

Pe 7 iunie 2022, Evanescence revine la București, urmând să prezinte fanilor piese de pe cel mai recent material, "The Bitter Truth". Show-ul va avea loc la 3 ani de la ultima vizită a formației în țara noastră, ce s-a soldat cu un concert desfășurat tot la Arenele Romane. Noul eveniment, din 2022, va marca cel de-al șaselea concert Evanescence în România.

Evanescence se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei vocaliste Amy Lee înnobilează piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life", la categoriile "Best New Artist" și "Best Hard Rock Performance".

Albumul "Fallen" a ramas până în prezent în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu platină în întreaga lume. "Fallen" este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reușit să rămâna în top Billboad 200 pentru o perioada mai mare de un an. "The Open Door" (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum "Lithium" sau "Sweet Sacrifice", iar "Evanescence" (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur în Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atenție deosebită pentru detalii, Evanescence a reușit să ofere publicului piese fascinante, care au trecut deja proba timpului.

Prețuri bilete la concertul Evanescence din iunie 2022:

Primele 200 de bilete vor avea prețuri Early Bird, pentru fiecare categorie în parte. Se vor putea cumpăra atât bilete cu loc, cât și fără. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending