Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Tommy Lee a lansat două piese solo, cu videoclipuri regizate de Fred Durst: "Knock Me Down" şi "Tops"

Tommy Lee, toboşarul trupei glam Motley Crue a revenit în cariera solo cu două piese noi. Artistul abordează un hip-hop alternativ şi rap-rock agresiv, iar cele două track-uri noi se numesc "Knock Me Down" şi "Tops". Videoclipurile lor sunt regizate de Fred Durst, solistul Limp Bizkit şi pot fi urmărite în articol.
Coperta album solo Tommy Lee Andro

Coperta album solo Tommy Lee Andro (foto: Tommy Lee)

Tommy Lee nu e străin de proiectele muzicale separate de Motley Crue, cochetând cu rock-ul alternativ în cadrul trupei Methods of Mayhem. Grupul a fost atât de important pentru el, încât artistul are un tatuaj mare cu "Mayhem" pe abdomen. Totuşi cele mai noi piese ale toboşarului Motley abordează un rap-rock cu influenţe industriale şi de trap. "Knock Me Down" şi "Tops" au videoclipuri regizate de Fred Durst, care a cochetat intens cu cinematografia în ultimul deceniu.

Durst a mai regizat şi videoclipuri pentru alţi artişti şi chiar un film cu John Travolta în rol principal, "The Fanatic", lansat în 2019. "Knock Me Down" este o colaborare cu Killvein, care aminteşte de abordarea trupei Fever 333, cu o voce răguşită numai bună de industrial şi coloane sonore de NFS. Artiştii s-au cunoscut cu ajutorul lui Danny Lohner, omul din spatele mixajelor trupei A Perfect Circle, unde apare sub numele de scenă Rehnolder pe câteva remixuri.

Şi cealaltă melodie a lui Tommy Lee este o colaborare, de această dată cu PUSH PUSH. Genul muzical e total diferit, cu un bas asimetric peste o percuţie bombastică şi protagoniste de video cu look de "fete rele". Versurile sunt redate cu un flow sacadat şi abordare de Nicki Minaj. Push Push este o artistă sud africană, care cochetează cu stilul Afrobeats.

De această dată apare şi Tommy în videoclip, dar doar fugitiv şi cu cadre scurte ale feţei sale. De ce abordează un toboşar exponent al glam rock-ului aceste genuri muzicale? Tommy a fost mereu fan al muzicii hip hop, dar şi fan al muzicii electronice. Lee îşi manifestă afinităţile pe un viitor disc solo, "Andro", de pe care sunt extrase aceste single-uri. Albumul va fi lansat pe 16 octombrie şi va include şi alte colaborări cu Josh Todd de la Buckcherry, cu Brooke Candy şi Mickey Avalon, dar şi cu Lukas Rossi de la Rock Star Supernova, care va interpreta un cover după Prince.

Citește mai multe despre Fred DurstTommy Lee
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cine cântă piesa finalului de sezon 4 "Rick and Morty" - VIDEO

"Rick and Morty" este unul dintre cele mai apreciate seriale de animaţie din istorie şi a devenit un reper în...

Închide