Urmărește-ne în Social Media

Motley Crue - The Dirt (Est. 1981) (feat. Machine Gun Kelly)

Motley Crue a lansat prima piesă de pe coloana sonoră a filmului despre trupă, "The Dirt". Acest single a primit multiple teasere, mai ales prin prisma faptului că include o colaborare cu rapperul Machine Gun Kelly. Piesa vine la pachet cu un videoclip cu secvenţe extrase din film. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"The Dirt (Est. 1981)" spune povestea sălbaticilor ani '80, perioadă a decadentei şi glam-ului. Machine Gun Kelly nu este doar un colaborator muzical al Motley Crue, ci şi actor în peliculă. Rapperul îl joacă pe Tommy Lee, celebrul toboşar al formaţiei americane. În distribuţie se mai află Iwan Rheon, cunoscut pentru rolul negativ Ramsay Snow din serialul "Game of Thrones".

În acest film Iwan este Mick Mars, chitaristul trupei din Los Angeles. Douglas Booth este basistul Nikki Sixx, iar solistul Vince Neil e jucat de Daniel Webber, care a apărut în serialul Netflix "The Punisher". Teoretic formaţia din Los Angeles şi-a oprit activitatea în 2014, sau cel puţin reprezentaţiile live, dar iată că melodiile noi tot apar.

Pentru filmul "The Dirt", produs de Netflix muzicienii au înregistrat 4 piese complet noi, împreună cu poducatorul Bob Rock. Cele 4 piese sunt următoarele:

  • "The Dirt (Est. 1981)"
  • "Ride With the Devil"
  • "Crash and Burn"
  • "Like a Virgin"

Ultimul track este un cover după celebra melodie a Madonnei. Coloana sonoră a filmului include un total de 18 piese, printre care se află hituri ale formaţiei ca "Dr. Feelgood", "Girls, Girls, Girls" şi "Kickstart My Heart". Albumul a fost masterizat de Dave Donnelly, câştigător de premiu Grammy. Filmul "The Dirt" este regizat de către Jeff Tremaine" cunoscut pentru "Jackass Presents: Bad Grandpa".

În ciuda trailerelor şi videoclipului optimist, apar şi părţi mai întunecate din istoria trupei, precum dependenţa lui Nikki Sixx de heroină sau moartea fiicei lui Vince Neil. Pelicula se află în standby de aproape un deceniu, iar majoritatea filmărilor au avut loc în New Orleans. Coloana sonoră şi filmul debutează pe 22 martie global via Netflix.

Motley Crue a activat între anii 1981 şi 2015, vânzând peste 100 de milioane de albume la nivel global, dintre care 25 de milioane doar în SUA. Ultimul concert al grupului, cel de adio a avut loc pe 31 decembrie 2015.

Comentarii