Urmărește-ne în Social Media

Motley Crue - The Dirt (Est. 1981) (feat. Machine Gun Kelly)

Motley Crue a lansat prima piesă de pe coloana sonoră a filmului despre trupă, "The Dirt". Acest single a primit multiple teasere, mai ales prin prisma faptului că include o colaborare cu rapperul Machine Gun Kelly. Piesa vine la pachet cu un videoclip cu secvenţe extrase din film. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"The Dirt (Est. 1981)" spune povestea sălbaticilor ani '80, perioadă a decadentei şi glam-ului. Machine Gun Kelly nu este doar un colaborator muzical al Motley Crue, ci şi actor în peliculă. Rapperul îl joacă pe Tommy Lee, celebrul toboşar al formaţiei americane. În distribuţie se mai află Iwan Rheon, cunoscut pentru rolul negativ Ramsay Snow din serialul "Game of Thrones".

În acest film Iwan este Mick Mars, chitaristul trupei din Los Angeles. Douglas Booth este basistul Nikki Sixx, iar solistul Vince Neil e jucat de Daniel Webber, care a apărut în serialul Netflix "The Punisher". Teoretic formaţia din Los Angeles şi-a oprit activitatea în 2014, sau cel puţin reprezentaţiile live, dar iată că melodiile noi tot apar.

Pentru filmul "The Dirt", produs de Netflix muzicienii au înregistrat 4 piese complet noi, împreună cu poducatorul Bob Rock. Cele 4 piese sunt următoarele:

  • "The Dirt (Est. 1981)"
  • "Ride With the Devil"
  • "Crash and Burn"
  • "Like a Virgin"

Ultimul track este un cover după celebra melodie a Madonnei. Coloana sonoră a filmului include un total de 18 piese, printre care se află hituri ale formaţiei ca "Dr. Feelgood", "Girls, Girls, Girls" şi "Kickstart My Heart". Albumul a fost masterizat de Dave Donnelly, câştigător de premiu Grammy. Filmul "The Dirt" este regizat de către Jeff Tremaine" cunoscut pentru "Jackass Presents: Bad Grandpa".

În ciuda trailerelor şi videoclipului optimist, apar şi părţi mai întunecate din istoria trupei, precum dependenţa lui Nikki Sixx de heroină sau moartea fiicei lui Vince Neil. Pelicula se află în standby de aproape un deceniu, iar majoritatea filmărilor au avut loc în New Orleans. Coloana sonoră şi filmul debutează pe 22 martie global via Netflix.

Motley Crue a activat între anii 1981 şi 2015, vânzând peste 100 de milioane de albume la nivel global, dintre care 25 de milioane doar în SUA. Ultimul concert al grupului, cel de adio a avut loc pe 31 decembrie 2015.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Sebastian Stan devine Tommy Lee în noul serial despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Actorul român Sebastian Stan devine Tommy Lee, toboşarul trupei Motley Crue într-o nouă producţie marca Hulu. Cunoscut pentru rolul lui Winter Soldier din filmele "Captain America", Sebastian a postat în social media fotografii cu el cu tatuajele şi piercing-urile lui Tommy Lee. Cine o joacă pe Pamela aflaţi în articol.

Publicat

pe

Sebastian Stan Instagram
Sebastian Stan Instagram │ FOTO: Sebastian Stan www.instagram.com

După pelicula "The Dirt" de la Netflix, care a prezentat ascensiunea trupei Motley Crue, acum ni se pregăteşte un film doar despre toboşarul Tommy Lee. Sebastian Stan joacă rolul muzicianului, în vreme ce Pamela Anderson e jucată de actriţa Lily James. Va rezulta o mini serie numită "Pam & Tommy", axată pe relaţia celor doi şi pe controversa cu sex tape-ul înregistrat pe yacht. Seth Rogen este producător executiv, iar în serial mai apar şi actorii Nick Offerman ("Parks and Recreation" şi "Devs"), Taylor Schilling (personaj central în "Orange Is the New Black"), dar şi comediantul Andrew Dice Clay ("A Star Is Born").

Pamela Anderson şi Tommy Lee au fost căsătoriţi între 1995 şi 1998 şi au avut o relaţie tumultoasă, plină de scandaluri publice şi o viaţă expusă în faţa camerelor. Seth Rogen, producătorul serialului va avea şi un rol în "Pam & Tommy", cel al bărbatului care le-ar furat sex tape-ul. În teaserele postate de Sebastian pe reţelele de socializare îl vedem cu tatuajele celebrului toboşar, cu pantaloni din piele, dar şi cu piercing-uri de care trage Lily James, care aduce incredibil de mult cu Pamela.

Sebastian Stan si Lily James in Pam & Tommy

Sebastian Stan si Lily James in Pam & Tommy │ FOTO: Seth Rogen twitter.com

"Bucky" din "Captain America" a postat fotografia sa cu noul look, cu un citat din Tommy Lee:

Nu ne oprim din jucat pentru că îmbătrânim, îmbătrânim pentru că oprim din jucat.

Lily James a citat vedeta din "Baywatch":

E grozav să fii blondă. Cu aşteptările scăzută e foarte uşor să surprinzi lumea.

Seth Rogen şi-a luat multe libertăţi creative pentru această producţie, deoarece nici Tommy Lee şi nici Pamela Anderson nu s-au implicat în realizarea sa. Pe Sebastian Stan l-am văzut recent în serialul "Falcon And the Winter Soldier", bine primit de public după difuzarea pe Disney+. A mai jucat şi în "Hot Tub Time Machine", "The Martian" şi "Ricki and the Flash". Lily James e cunoscută pentru rolurile din filmele "Mamma Mia!: Here We Go again", "Baby Driver", "Yesterday" şi "Downton Abbey".

Încă nu avem dată de lansare pentru noul serial.

Citește în continuare