Urmărește-ne în Social Media

Motley Crue - The Dirt (Est. 1981) (feat. Machine Gun Kelly)

Motley Crue a lansat prima piesă de pe coloana sonoră a filmului despre trupă, "The Dirt". Acest single a primit multiple teasere, mai ales prin prisma faptului că include o colaborare cu rapperul Machine Gun Kelly. Piesa vine la pachet cu un videoclip cu secvenţe extrase din film. Vă invităm să îl urmăriţi în articol.

"The Dirt (Est. 1981)" spune povestea sălbaticilor ani '80, perioadă a decadentei şi glam-ului. Machine Gun Kelly nu este doar un colaborator muzical al Motley Crue, ci şi actor în peliculă. Rapperul îl joacă pe Tommy Lee, celebrul toboşar al formaţiei americane. În distribuţie se mai află Iwan Rheon, cunoscut pentru rolul negativ Ramsay Snow din serialul "Game of Thrones".

În acest film Iwan este Mick Mars, chitaristul trupei din Los Angeles. Douglas Booth este basistul Nikki Sixx, iar solistul Vince Neil e jucat de Daniel Webber, care a apărut în serialul Netflix "The Punisher". Teoretic formaţia din Los Angeles şi-a oprit activitatea în 2014, sau cel puţin reprezentaţiile live, dar iată că melodiile noi tot apar.

Pentru filmul "The Dirt", produs de Netflix muzicienii au înregistrat 4 piese complet noi, împreună cu poducatorul Bob Rock. Cele 4 piese sunt următoarele:

  • "The Dirt (Est. 1981)"
  • "Ride With the Devil"
  • "Crash and Burn"
  • "Like a Virgin"

Ultimul track este un cover după celebra melodie a Madonnei. Coloana sonoră a filmului include un total de 18 piese, printre care se află hituri ale formaţiei ca "Dr. Feelgood", "Girls, Girls, Girls" şi "Kickstart My Heart". Albumul a fost masterizat de Dave Donnelly, câştigător de premiu Grammy. Filmul "The Dirt" este regizat de către Jeff Tremaine" cunoscut pentru "Jackass Presents: Bad Grandpa".

În ciuda trailerelor şi videoclipului optimist, apar şi părţi mai întunecate din istoria trupei, precum dependenţa lui Nikki Sixx de heroină sau moartea fiicei lui Vince Neil. Pelicula se află în standby de aproape un deceniu, iar majoritatea filmărilor au avut loc în New Orleans. Coloana sonoră şi filmul debutează pe 22 martie global via Netflix.

Motley Crue a activat între anii 1981 şi 2015, vânzând peste 100 de milioane de albume la nivel global, dintre care 25 de milioane doar în SUA. Ultimul concert al grupului, cel de adio a avut loc pe 31 decembrie 2015.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ascultă piesa lui Machine Gun Kelly cu Bring Me the Horizon, "Maybe" - AUDIO

Machine Gun Kelly se tot chinuie să scape de etichetele care i se pun, în special de către veteranii rock-ului şi colaborează cu cei de la Bring Me the Horizon pe cel mai nou single al său. Piesa se numeşte "Maybe" şi e despre regrete şi "ce ar fi dacă".

Publicat

pe

Coperta single Machine Gun Kelly Bring Me the Horizon Maybe
Coperta single Machine Gun Kelly Bring Me the Horizon Maybe │ FOTO: MGK

"Maybe" este o piesă pop punk care aminteşte puţin de Paramore şi mega hitul "Misery Business", doar că în a doua parte auzim un spirit de rock alternativ de ani 2020 mai puternic. Este insuflat de Bring Me the Horizon mai degrabă decât de Machine Gun Kelly, care pare blocat în sound-ul celor de la Blink-182, injectat de prietenul şi colaboratorul său, toboşarul Travis Barker. Nu e prima colaborare atipică a începutului de an pentru Bring Me the Horizon.

Trupa britanică a refăcut alături de Ed Sheeran piesa "Bad Habits", dându-i o tuşă ceva mai dură, în special spre final. MGK a mai cântat live cu Oli Sykes, solistul Bring Me the Horizon în cadrul evenimentului Emo Nite din Los Angeles, care a avut loc la începutul lunii. Iubitul lui Megan Fox a mai lansat în acest an single-ul "Emo Girl", alături de fiica lui Will Smith, Willow Smith, apoi a colaborare cu Lil Wayne pe piesa "Ay!".

E tot mai clar că omul care acum câţiva ani avea un beef cu Eminem nu mai este "doar un rapper", ci se transformă într-un rockstar. El a lansat deja 4 single-uri de pe viitorul album, intitulat "Mainstream Sellout" şi care va debuta pe 25 martie prin Bad Boy Records şi Interscope. Primul single lansat de pe LP a fost "Papercuts" în august 2021, apoi "Emo Girl" cu Willow în februarie 2022 şi apoi "Ay!".

Noul LP a avut şi numele neoficial "Born With Horns", luat atât de mult în serios de artist încât MGK îşi făcuse tatuaj cu el. Până la urmă a decis să îl schimbe în ceva mai ironic. Include 16 piese, are versuri profunde şi inspirate de viaţă personală a lui Kelly, dar şi părţi de chitară mai dură. Printre artiştii şi vedetele ce mai apar pe album se numără comediantul Pete Davidson de la SNL, Blackbear, Gunna, iann dior şi Young Thug.

Citește în continuare