Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tommy Lee îl acuză pe Travis Scott că i-a furat ideea roller coaster-ului

Tommy Lee este convins că rapper-ul Travis Scott i-a furat ideea roller coaster-ului din setup-ul scenic al concertelor sale. Rocker-ul este încrezător că va câștiga în instanță dacă îl va da în judecată pe Travis Scott, avertizându-l pe Twitter că ar face bine să-și găsească un avocat.
Tommy Lee / Travis Scott

Tommy Lee / Travis Scott

Tommy Lee a răbufnit zilele trecute pe Twitter, acuzându-l pe rapper-ul american Travis Scott că i-a furat ideea faimosului roller coaster folosit în turneele trupei Motley Crue din perioada 2011 - 2015.

"Tocmai am aflat că idiotul ăsta pe nume Travis Scott sau cineva din echipa lui mi-au copiat roata și Crüecifly-ul (roller coaster-ul lui). Ce naiba !! Născocește și tu o idee originală, bro...", a scris Tommy Lee pe Twitter.

Mesajul său a fost urmat de o completare și mai apăsată.

"Șiiiii nu e vorba de o singură idee furată, ci de două. MINUNAT. Înțeleg faptul că atunci când copiezi pe cineva îi faci un fel de compliment, dar ăsta e furt pe față. Voi ce credeți???", și-a întrebat Tommy fanii.

Ambele postări includeau clipuri video cu roller coaster-ul lui și al lui Travis Scott, toboșarul invitând publicul să remarce asemănările dintre cele două setup-uri.

"Hey, Travis, găsește-ți un avocat!", a mai scris Tommy pe Twitter.

VIDEO: Roller coaster-ul lui Tommy Lee

VIDEO: Roller coaster-ul lui Travis Scott

Laurie L. Soriano, un avocat al lui Travis Scott, a declarat în replică pentru TMZ:

"Tommy nu a inventat conceptul de roller coaster pe scenă și nu există nicio bază legală care să susțină aceste răbufniri acuzatoare. Realul creator și deținător al drepturilor de autor al acestui sistem i-a oferit lui Travis dreptul de a folosi acest echipament pentru a-și completa setup-ul său scenic."

Tommy Lee nu a renunțat însă la acuzații, completându-le chiar într-un nou mesaj pe Twitter.

"După ce eu și echipa noastră de producție am creat 360-ul și Cruecifly-ul, am angajat o companie numită SGPS să-l instaleze în Las Vegas. Ei bine, ghiciți cine se ocupă de design-ul scenic al lui Travis??? Cei de la SGPS! Așa că voi toți, cei care îmi spuneți că nu am dreptate, puteți să vă duceți undeva."

Acest ultim mesaj al lui Tommy nu a primit încă un răspuns din partea reprezentanților lui Travis. Rămâne de văzut dacă Tommy Lee chiar îl va da în judecată pe rapper sau această ceartă va rămâne în online.

În 2012, toboşarul Mötley Crüe a făcut senzație în timpul concertului de la OST Fest, oferind un solo de tobe în timp ce întregul său set de tobe urca şi cobora pe structura circulară montată pe scena. Află cum a fost de aici.

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Tommy Lee s-a dat în carusel cu bateria - OST Fest - Motley Crue

Citește mai multe despre Tommy LeeTravis Scott
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Axel Thesleff lansează EP-ul "Two Worlds"

Piesa "Bad Karma" a lui Axel Thesleff a cucerit publicul român, iar artistul s-a întors cu un proiect inedit. Acesta...

Închide