Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Fred Durst nu mai crede în Limp Bizkit

Dacă la începutul lunii mai Fred Durst a dezvăluit că formația lucrează la 2 proiecte de când a semnat cu casa de discuri Cash Money, acum solistul spune că Limp Bizkit a reprezentat o perioadă care s-a încheiat.
Limp Bizkit

Limp Bizkit

Este Limp Bizkit un capitol încheiat sau nu? Se pare că nici membrii formației nu sunt siguri de răspuns. Dacă la începutul lunii mai Fred Durst a dezvăluit că formația lucrează la 2 proiecte de când a semnat cu casa de discuri Cash Money, acum solistul spune că Limp Bizkit a reprezentat o perioadă care s-a încheiat.

Limp Bizkit

Limp Bizkit

Membrii formației sunt conștienți că nu se mai bucură de aceeași popularitate ca în anii 2000, motiv pentru care preferă să stea în studio, să pregătească noul album Stampede Of The Disco Elephants decât să susțină concerte, în special în America.

Potrivit Metal Injection, Fred Durst a declarat că nu concertează în Statele Unite întrucât lucrurile s-au schimbat foarte mult, iar America este condusă de vânzările de albume, fiind „căminul corporațiilor”.

„Să spunem că în 2000 erau 35 de milioane de oameni care erau conectați cu această trupă. 12 ani mai târziu o mare parte din aceștia a mers mai departe și a trecut peste momentul Limp Bizkit. Trupa fost un moment timp care s-a încheiat”, precizează Fred Durst.

Dacă Fred Durst, vocea formației nu mai crede că Limp Bizkit poate ajunge la fani, apar niște semne de întrebare priviind viitorul trupei.

Citește mai multe despre Fred DurstLimp Bizkit
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa Changing Skins, apreciată în The Guardian - AUDIO

După Subcarpați, este rândul celor de la Changing Skins să fie apreciați în blogul dedicat muzicii de pe varianta online...

Închide