Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lana Del Rey dezvăluie titlul noului ei album și publică un clip în care recită un poem

Lana Del Rey a dezvăluit fanilor care este titlul viitorului ei album, programat să apară toamna aceasta. Artista va lansa, de asemenea, și două cărți de poezii, publicând un clip în care o putem asculta recitând unul dintre poemele sale.
Videoclip Lana Del Rey Fuck It I Love You The Greatest

Videoclip Lana Del Rey Fuck It I Love You The Greatest (foto: Lana Del Rey)

Noul album al Lanei Del Rey, pe care artista îl va lansa la mai puțin de un an de la discul anterior, se numește "Chemtrails Over The Country Club" și este un material "special".

"Sunt recunoscătoare că muza mea este încă aici și că, în ultimii trei ani, am fost binecuvântată cu inspirația și abilitatea de a scrie două volume de poeme minunate. Și cred că noul meu album, "Chemtrails Over The Country Club", este și el special", a mărturisit Lana într-o postare recentă de pe Instagram.

Anunțul a venit acompaniat și de un video, în care o putem urmări pe artistă recitând poemul "Patent Leather Do-Over", ce se regăsește în volumul "behind the iron gates – insights from an institution".

VIDEO: Lana Del Rey recită poemul "Patent Leather Do-Over"

Albumul "Chemtrails Over The Country Club" va fi lansat pe 5 septembrie, după cum Lana anunța într-o postare controversată a sa de pe Instagram, în care își exprimă frustrarea de a fi categorisită de colege de breaslă drept artista care glorifică abuzurile. În mesaj, Lana Del Rey le menționează pe Doja Cat, Ariana Grande, Camila Cabello, Cardi B, Kehlani, Nicki Minaj și Beyonce.

Ulterior, Lana a clarificat ceea ce a vrut să spună de fapt publicând o serie de mesaje pe Twitter.

"Ca să fiu clară, pentru că știuuuuu cât de mult iubiți să schimbați sensul lucrurilor. Le iubesc pe aceste artiste [pe care le menționează]. De asta le și menționez, dar mi-ar plăcea să am și eu aceeași libertate de exprimare fără să fiu judecată sau să se facă isterie pe tema asta. (...)

Cântărețele pe care le menționez sunt preferatele mele, așa că dacă doriți să faceți din ce am spus o mare gâlceavă, așa cum faceți mereu, nu aveți decât", a detaliat Lana, înțepând prin aceste remarci presa de cancan.

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE