Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Lana Del Rey răspunde la criticile primite după mesajul în care le atacă pe Ariana Grande și Beyonce

Lana Del Rey a anunțat recent că va lansa un nou album printr-o postare neașteptat de recalcitrantă. Artista numește în mesajul ei nume mari din industrie, ca Ariana Grande și Beyonce, pe care le acuză că ar fi criticat-o pentru temele abordare în piesele ei. După un val acid de reacții la acest mesaj, Lana explică ce a vrut să spună de fapt.

Publicat

pe

Lana Del Rey - Venice Bitch
Lana Del Rey - Venice Bitch

Lana Del Rey a făcut niște declarații puternice într-o recentă postare pe Instagram, vărsându-și năduful cu privire la criticile ce i-ar fi fost aduse de anumite "compozitoare și cântărețe de alternative". Acestea i-ar fi reproșat că ar încuraja abuzurile în muzica sa, Lana nefiind deloc de acord cu aceste supoziții.

"Acum că Doja Cat, Ariana, Camila, Cardi B, Kehlani și Nicki Minaj și Beyonce au avut single-uri pe primele poziții în topuri în versurile cărora vorbeau despre a fi sexy, a nu purta haine, a face sex, a înșela pe cineva, etc. - aș putea, vă rog, să mă întorc la a fi expresivă, a mă simți frumoasă atunci când sunt îndrăgostită, chiar dacă relația nu e perfectă, despre a dansa pe bani - sau despre orice îmi doresc eu - fără să fiu crucificată sau să mi se spună că glorific abuzul????

M-am săturat de compozitoarele și cântărețele de alternative care spun că glorific abuzul, când în realitate sunt pur și simplu o persoană fascinantă care cântă despre realitățile pe care le vedem cu toții și anume despre relațiile abuzive răspândite peste tot în lume", scria Lana în mesajul ei.

Lana Del Rey: "Le iubesc pe aceste artiste. De asta le și menționez, dar mi-ar plăcea să am și eu aceeași libertate de exprimare"

Primind multe critici în urma publicării acestui mesaj, Lana a dorit să clarifice situația, așa că a publicat mai multe mesaje pe Twitter.

"Ca să fiu clară, pentru că știuuuuu cât de mult iubiți să schimbați sensul lucrurilor. Le iubesc pe aceste artiste [pe care le menționează]. De asta le și menționez, dar mi-ar plăcea să am și eu aceeași libertate de exprimare fără să fiu judecată sau să se facă isterie pe tema asta. (...)

Cântărețele pe care le menționez sunt preferatele mele, așa că dacă doriți să faceți din ce am spus o mare gâlceavă, așa cum faceți mereu, nu aveți decât", a detaliat Lana, înțepând prin aceste remarci presa de cancan.

Artista și-a întărit apoi punctul de vedere printr-o nouă adăugire.

"Asta nu schimbă cu nimic faptul că nu am avut aceeași oportunitate de a exprima ceea ce mi-am dorit să exprim fără să fiu complet decimată și dacă vreți să spuneți că asta are legătură cu rasa, asta e opinia voastră, dar nu asta voiam să spun."

Mesajul inițial al Lanei Del Rey, în care anunță și că își va lansa noul album pe 5 septembrie, poate fi citit într-un articol anterior.

PUBLICITATE
Comentează

Trending