Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

John Mayer a împărtășit o lecție de bunătate învățată de la Stevie Wonder

John Mayer i-a urat "La mulți ani!" lui Stevie Wonder într-un mod inedit. Artistul a împărtășit publicului un gest admirabil făcut de Stevie, mărturisind că prin acel gest muzicianul l-a învățat o lecție importantă.
John Mayer în videoclipul ”Carry Me Away”

John Mayer în videoclipul ”Carry Me Away”

Stevie Wonder a împlinit pe 13 mai vârsta de 70 de ani. Cu prilejul acestei aniversări, John Mayer a povestit pe Instagram o întâmplare ce l-a determinat să-l admire și mai mult pe legendarul muzician.

"Acel moment m-a impresionat enorm, și nu doar pentru bunătatea de care a dat dovadă"

"În urmă cu câțiva ani, niște prieteni m-au scos în oraș pentru a-mi sărbători ziua de naștere. Când am intrat, l-am văzut pe Stevie (Wonder) stând la câteva mese distanță de masa mea. La finalul cinei, când a venit tortul și prietenii mei au început să cânte "La mulți ani!", m-am uitat la mesele alăturate și l-am văzut pe Stevie cântând.

Acel moment m-a impresionat enorm, și nu doar pentru bunătatea de care a dat dovadă, ci și ca lecție în privința bucuriei pe care o putem împărtăși unii cu ceilalți atunci când ne alăturăm prin cântec celor care sărbătoresc o aniversare.

"Începând cu acea zi, am făcut și eu ceea ce Stevie a făcut pentru mine"

Începând cu acea zi, am făcut și eu ceea ce Stevie a făcut pentru mine, am cântat pentru oricine și-a sărbătorit ziua într-un restaurant în care mă aflam. Stevie, astăzi cânt alături de cei dragi ție în această zi specială", a scris John Mayer, alăturând mesajului o poză alături de Stevie.

View this post on Instagram

A post shared by John Mayer 💎 (@johnmayer)

Cel mai recent material de studio lansat de John Mayer a fost "The Search for Everything" și a apărut pe piață în 2017. Discul a debutat pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard), incluzând single-urile "Love on the Weekend" și "Still Feel Like Your Man".

Citește mai multe despre John MayerStevie Wonder
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The 1975 a lansat piesa "Guys", un imn al prieteniei adevărate - AUDIO

The 1975 sărbătoreşte prietenia adevărată prin lansarea piesei "Guys". Aceasta s-a auzit live la concertele trupei din 2019 şi acum...

Închide