Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

John Mayer a împărtășit o lecție de bunătate învățată de la Stevie Wonder

John Mayer i-a urat "La mulți ani!" lui Stevie Wonder într-un mod inedit. Artistul a împărtășit publicului un gest admirabil făcut de Stevie, mărturisind că prin acel gest muzicianul l-a învățat o lecție importantă.

Publicat

pe

John Mayer în videoclipul ”Carry Me Away”
John Mayer în videoclipul ”Carry Me Away”

Stevie Wonder a împlinit pe 13 mai vârsta de 70 de ani. Cu prilejul acestei aniversări, John Mayer a povestit pe Instagram o întâmplare ce l-a determinat să-l admire și mai mult pe legendarul muzician.

"Acel moment m-a impresionat enorm, și nu doar pentru bunătatea de care a dat dovadă"

"În urmă cu câțiva ani, niște prieteni m-au scos în oraș pentru a-mi sărbători ziua de naștere. Când am intrat, l-am văzut pe Stevie (Wonder) stând la câteva mese distanță de masa mea. La finalul cinei, când a venit tortul și prietenii mei au început să cânte "La mulți ani!", m-am uitat la mesele alăturate și l-am văzut pe Stevie cântând.

Acel moment m-a impresionat enorm, și nu doar pentru bunătatea de care a dat dovadă, ci și ca lecție în privința bucuriei pe care o putem împărtăși unii cu ceilalți atunci când ne alăturăm prin cântec celor care sărbătoresc o aniversare.

"Începând cu acea zi, am făcut și eu ceea ce Stevie a făcut pentru mine"

Începând cu acea zi, am făcut și eu ceea ce Stevie a făcut pentru mine, am cântat pentru oricine și-a sărbătorit ziua într-un restaurant în care mă aflam. Stevie, astăzi cânt alături de cei dragi ție în această zi specială", a scris John Mayer, alăturând mesajului o poză alături de Stevie.

https://www.instagram.com/p/CAJEIfggAuw/

Cel mai recent material de studio lansat de John Mayer a fost "The Search for Everything" și a apărut pe piață în 2017. Discul a debutat pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard), incluzând single-urile "Love on the Weekend" și "Still Feel Like Your Man".

Trending