Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: John Mayer - Carry Me Away

John Mayer ne oferă o privire în interiorul procesului său de creație lansând un video cu versuri pentru piesa "Carry Me Away". Clipul a fost filmat în studioul de înregistrări.

John Mayer ne arată cât de laborios este procesul compunerii și înregistrării unei piese noi. În noul clip "Carry Me Away" îl vedem pe artist experimentând în studio, schimbând idei cu producătorii și petrecându-și timpul cu câinele său.

"Carry Me Away" este o piesă care vorbește despre starea de plictiseală dată de rutina vieții. Mayer recunoaște că trăiește "într-o bulă" și ne mărturisește că își dorește să cunoască pe cineva care să îl scoată din această amorțire.

Noul single va fi inclus cel mai probabil pe viitorul album al lui John Mayer, despre care nu se cunosc foarte multe detalii. Pe acest LP se va regăsi și piesa lansată în luna februarie a acestui an, "Guess I Just Feel Like".

În 2017, John Mayer a lansat albumul "The Search for Everything". Discul a debutat pe poziția a doua în topul general Billboard 200 și pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard). Materialul a inclus single-urile "Love on the Weekend" și "Still Feel Like Your Man".

Citește mai multe despre John Mayer
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE