Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lyric Video: John Mayer - Carry Me Away

John Mayer ne oferă o privire în interiorul procesului său de creație lansând un video cu versuri pentru piesa "Carry Me Away". Clipul a fost filmat în studioul de înregistrări.

John Mayer ne arată cât de laborios este procesul compunerii și înregistrării unei piese noi. În noul clip "Carry Me Away" îl vedem pe artist experimentând în studio, schimbând idei cu producătorii și petrecându-și timpul cu câinele său.

"Carry Me Away" este o piesă care vorbește despre starea de plictiseală dată de rutina vieții. Mayer recunoaște că trăiește "într-o bulă" și ne mărturisește că își dorește să cunoască pe cineva care să îl scoată din această amorțire.

Noul single va fi inclus cel mai probabil pe viitorul album al lui John Mayer, despre care nu se cunosc foarte multe detalii. Pe acest LP se va regăsi și piesa lansată în luna februarie a acestui an, "Guess I Just Feel Like".

În 2017, John Mayer a lansat albumul "The Search for Everything". Discul a debutat pe poziția a doua în topul general Billboard 200 și pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard). Materialul a inclus single-urile "Love on the Weekend" și "Still Feel Like Your Man".

Citește mai multe despre John Mayer
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE