Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: John Mayer - New Light

John Mayer ne arată cât de bine stăpânește autoironia și sarcasmul lansând un videoclip pe care, odată vizionat, nu ai cum să îl uiți. ”New Light” se numește piesa pentru care a fost filmat acest clip, iar John Mayer este memorabil în el. Îl vedem, cu adevărat, într-o ”nouă lumină”.

”Am vrut să fac un video pentru piesa ”New Light”, dar nu ne puteam pune de acord cu bugetul. Așa că am mers într-un loc din centrul orașului și am filmat clipul ăsta cu o companie care se ocupă de obicei de filmări pentru zile de naștere și petreceri Bar Mitzvah”, s-a confesat John Mayer.

Deși videoclipul este un pamflet, noul single al lui John Mayer nu este deloc o glumă. Piesa are toate ingredientele necesare pentru a ajunge pe radio și, de ce nu, chiar de a deveni unul dintre hiturile acestei veri. Pe segementul non-comercial, cel puțin.

New Light” este un single lansat în prag de sezon estival, fără alte informații suplimentare. Ar putea fi inclus pe un viitor album al artistului, însă momentan nu se știe nimic despre acest posibil material aflat în lucru.

Anul trecut, John Mayer a lansat albumul ”The Search for Everything”. Discul a debutat pe poziția a doua în topul general Billboard 200 și pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard). Materialul a inclus single-urile "Love on the Weekend" și "Still Feel Like Your Man".

Citește mai multe despre John Mayer
Videoclipuri cu John Mayer
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE