Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Videoclip oficial: John Mayer - New Light

John Mayer ne arată cât de bine stăpânește autoironia și sarcasmul lansând un videoclip pe care, odată vizionat, nu ai cum să îl uiți. ”New Light” se numește piesa pentru care a fost filmat acest clip, iar John Mayer este memorabil în el. Îl vedem, cu adevărat, într-o ”nouă lumină”.

”Am vrut să fac un video pentru piesa ”New Light”, dar nu ne puteam pune de acord cu bugetul. Așa că am mers într-un loc din centrul orașului și am filmat clipul ăsta cu o companie care se ocupă de obicei de filmări pentru zile de naștere și petreceri Bar Mitzvah”, s-a confesat John Mayer.

Deși videoclipul este un pamflet, noul single al lui John Mayer nu este deloc o glumă. Piesa are toate ingredientele necesare pentru a ajunge pe radio și, de ce nu, chiar de a deveni unul dintre hiturile acestei veri. Pe segementul non-comercial, cel puțin.

New Light” este un single lansat în prag de sezon estival, fără alte informații suplimentare. Ar putea fi inclus pe un viitor album al artistului, însă momentan nu se știe nimic despre acest posibil material aflat în lucru.

Anul trecut, John Mayer a lansat albumul ”The Search for Everything”. Discul a debutat pe poziția a doua în topul general Billboard 200 și pe prima poziție în US Top Rock Albums (Billboard). Materialul a inclus single-urile "Love on the Weekend" și "Still Feel Like Your Man".

Citește mai multe despre John Mayer
Videoclipuri cu John Mayer
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE