Urmărește-ne în Social Media

Elton John, Stevie Wonder - Finish Line

Elton John a lansat videoclipul piesei "Finish Line", înregistrate în colaborare cu vechiul său prieten, Stevie Wonder. Melodia este inclusă pe albumul "The Lockdown Sessions".

După colaborările cu Dua Lipa, Stevie Nicks și Eddie Vedder, Elton John lansează videoclipul piesei înregistrate cu Stevie Wonder " Finish Line". Melodia vine la pachet cu un clip ce îmbină filmări din arhiva personală și fotografii cu momente cheie din viața oamenilor cu scene de pandemie, așa că, pe lângă cuplurile cu bebelușii lor, nunți și reuniuni de familie, apar și lucrători din domeniul sănătății copleșiți de numărul de cazuri și oameni care poartă măști. Inserate printre acestea se află și imagini cu Elton John și Stevie Wonder cântând împreună de-a lungul anilor, inclusiv fragmente din videoclipul hitului caritabil "That’s What Friends Are For", în care apar și Dionne Warwick și Gladys Knight.

Potrivit unor declarați făcute de Elton John la lansarea albumului "The Lockdown Sessions", piesa "Finish Line" a marcat primul său duet vocal cu Stevie, acesta cântând, totodată, și la muzicuță și la pian acustic.

"Sună pur și simplu incredibil. Vocea lui Stevie sună ca la 19 ani din nou. A fost o experiență specială să înregistrez piesa asta cu Stevie", a declarat Elton John.

Albumul "The Lockdown Sessions", ce include această colaborare, a fost lansat în octombrie 2022 și s-a plasat pe poziția a 10-a în topul Billboard 200.

 

Comentarii