Urmărește-ne în Social Media

John Mayer - Still Feel Like Your Man

John Mayer a lansat videoclipul noului single "Still Feel Like Your Man". Piesa este extrasă de pe EP-ul “The Search for Everything: Wave Two”.

După EP-ul "The Search for Everything", lansat pe 20 ianuarie, John Mayer a revenit la doar o lună distanță cu cea de-a doua parte a materialului. “The Search for Everything: Wave Two” a fost pus în vânzare pe 24 februarie, prin intermediul Columbia Records.

Noul EP merge pe același stil mai puțin comercial, John Mayer consolidându-și tranziția din zona pop spre cea mai nișată a blues-ului. Acest pas nu este tocmai surprinzător, considerând succesul primului EP, care a ocupat o poziție fruntașă în topul albumelor realizat de iTunes.

”Vă mulțumesc. M-ați ajutat să demonstrez că se poate - și că ar trebui - să explorez noi orizonturi artistice. Acest succes înseamnă libertate, nu constrângere. E vorba despre a-ți asuma riscuri și a face muzica pe care o iubești, fără să te îngrijoreze percepția la nivel comercial, și pentru a te putea întoarce apoi în zona mainstream și a înregistra albume cu o altă profunzime. (...) Regulile nu mai există. Singura strategie rămasă este de a face ceea ce simți tu că e bine”, scria John Mayer pe Facebook în ianuarie, mulțumind fanilor care i-au cumpărat EP-ul.

Aflat în perioada de promovare a materialului, John Mayer a lansat un videoclip haios pentru piesa ”Still Feel Like Your Man”. În clipul regizat de Mister Whitmore, Mayer obține mâna fetei iubite printr-o coregrafie hazlie, executată împreună cu doi urși panda.

Comentarii