Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Fanii "Suicide Squad" doresc ca versiunea originală a filmului să fie lansată

Fanii au făcut campanii pe rețelele de socializare pentru ca versiunea originală a regizorului pentru filmul "Suicide Squad" să fie lansată. Află detalii.
Joker în trailerul filmului

Joker în trailerul filmului "Suicide Squad" (captură ecran)

Regizorul David Ayer a scris și regizat filmul în 2016, dar se spune că varianta filmului lansată în cinematografe este cu totul diferită față viziunea originală a lui Ayer. Săptămâna trecută, fanii au început să solicite publicarea variantei regizorului (director's cut). David Ayer nu s-a sfiit să le răspundă.

Ayer i-a răspuns unui fan care a întrebat de ce versiunea nelansată nu poate fi difuzată pe o platformă precum HBO Max: "Sunt sigur că mulți fani DC ar dori să vadă versiunea originală a filmului și ar ajuta la popularizarea aplicației", a motivat un utilizator Twitter.

"E o întrebare bună. Montajul meu ar fi ușor de isprăvit. Ar fi o experiență incredibil de cathartică pentru mine. Este obositor să te chinui pentru un film care a primit tratamentul Edward Scissorhands. Filmul pe care l-am făcut eu nu a fost văzut niciodată".

Într-un răspuns către un alt fan, regizorul a spus că varianta lui "nu este apoteoza filmării", ci a fost "pur și simplu mai bună decât ceea ce a văzut publicul".

Între timp, o continuare a filmului, intitulată "The Suicide Squad", este în producție, sub directiva regizorului James Gunn. Filmul este programat de lansare pe 6 august 2021, deși în prezent nu este clar dacă acest lucru va fi afectat de pandemia de coronavirus.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă Cigarettes After Sex, "You're All I Want" - AUDIO

Grupul dream-pop a lansat piesa "You're All I Want", o creație meditativă și melancolică, așa cum și-a obișnuit până acum...

Închide