Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

Fanii "Suicide Squad" doresc ca versiunea originală a filmului să fie lansată

Fanii au făcut campanii pe rețelele de socializare pentru ca versiunea originală a regizorului pentru filmul "Suicide Squad" să fie lansată. Află detalii.
Joker în trailerul filmului

Joker în trailerul filmului "Suicide Squad" (captură ecran)

Regizorul David Ayer a scris și regizat filmul în 2016, dar se spune că varianta filmului lansată în cinematografe este cu totul diferită față viziunea originală a lui Ayer. Săptămâna trecută, fanii au început să solicite publicarea variantei regizorului (director's cut). David Ayer nu s-a sfiit să le răspundă.

Ayer i-a răspuns unui fan care a întrebat de ce versiunea nelansată nu poate fi difuzată pe o platformă precum HBO Max: "Sunt sigur că mulți fani DC ar dori să vadă versiunea originală a filmului și ar ajuta la popularizarea aplicației", a motivat un utilizator Twitter.

"E o întrebare bună. Montajul meu ar fi ușor de isprăvit. Ar fi o experiență incredibil de cathartică pentru mine. Este obositor să te chinui pentru un film care a primit tratamentul Edward Scissorhands. Filmul pe care l-am făcut eu nu a fost văzut niciodată".

Într-un răspuns către un alt fan, regizorul a spus că varianta lui "nu este apoteoza filmării", ci a fost "pur și simplu mai bună decât ceea ce a văzut publicul".

Între timp, o continuare a filmului, intitulată "The Suicide Squad", este în producție, sub directiva regizorului James Gunn. Filmul este programat de lansare pe 6 august 2021, deși în prezent nu este clar dacă acest lucru va fi afectat de pandemia de coronavirus.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE