Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Winnie the Pooh, Bambi, Tinkerbell, Pinocchio devin protagoniștii unui crossover horror

Denumit "Poohniverse: Monsters Assemble", filmul va prezenta aspectele mai puțin frumoase ale unora dintre cele mai îndrăgite personaje din poveștile pentru copii. Te invităm să citești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer "Winnie the Pooh: Blood and Honey"
Trailer "Winnie the Pooh: Blood and Honey" │ FOTO: captură YouTube / Jagged Edge Productions

Creatorii filmului "Winnie the Pooh: Blood and Honey", filmul cu buget redus care l-a transformat pe simpaticul ursuleț într-un criminal în serie, au dezvăluit noul proiect. Unul dintre motivele care i-a impulsionat să continue să exploreze ideea de a transforma personaje de basm în monștri este faptul că producția "Winnie the Pooh: Blood and Honey" a costat sub 50.000 de dolari, iar la box office a încasat peste 5 milioane de dolari.

Revenind la "Poohniverse: Monsters Assemble", acesta va ajunge în cinematografe în 2025. Crossover-ul de groază va relata cum Winnie the Pooh își unește forțele malefice cu Tigger, Piglet, Bambi, Tinkerbell, Pinocchio, Frumoasa Adormită, Peter Pan sau Pălărierul Nebun din Alice în Țara Minunilor.

Multe dintre personajele care urmează să apară în "Poohniverse" vor beneficia și de filme de sine stătătoare, cu lansare în acest an. Printre acestea se numără "Bambi: The Reckoning", "Peter Pan's Neverland Nightmare" și "Pinocchio Unstrung", plus "Winnie the Pooh: Blood and Honey 2", care va ajunge în cinematografele americane pe 26 martie. Celelalte pelicule vor include diverse indicii care le leagă de viitorul crossover.

"Poohniverse: Monsters Assemble" este o producție Jagged Edge, ITN Studios și Premiere Entertainment.

Trending