Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Ascultă noua piesă Cigarettes After Sex, "You're All I Want" - AUDIO

Grupul dream-pop a lansat piesa "You're All I Want", o creație meditativă și melancolică, așa cum și-a obișnuit până acum fanii. Te invităm să o asculți.
Artwork

Artwork "You're All I Want" - Cigarettes After Sex (captură ecran)

Perioada de carantină nu mai pare atât de greu de suportat când Cigarettes After Sex ne prezintă muzică nouă. Trupa americană tocmai ce a lansat "You're All I Want", și sperăm că este prima piesă dintr-o lungă serie de lansări ce ne vor bucura în 2020.

Melodia este scrisă de solistul trupei, Greg Gonzalez, produsă și înregistrată tot de acesta. "You're All I Want" a fost înregistrată în Mallorca în 2017, și lansată pe 26 mai 2020, prin Partisan Records. Nu se cunoaște momentan dacă noua piesă este un single de sine stătător sau dacă face parte parte dintr-un viitor album.

Ascultă "You're All I Want" - Cigarettes After Sex

Cel mai recent album de studio lansat de Cigarettes After Sex este "Cry" (2019). Înainte de acesta a fost "Cigarettes After Sex", lansat în 2017, marcând albumul de debut.

Cigarettes After Sex a luat naștere în El Paso, Texas în 2008. Acolo solistul Greg Gonzalez a înregistrat primul său EP, "I", în căminul Universităţii din Texas. Aşa s-au născut piese ca "Nothing's Gonna Hurt You Baby", "I'm a Firefighter", "Dreaming of You" şi "Starry Eyes". În 2015, solistul s-a mutat în New York, unde trupa a compus piesa "Affection", dar și un cover după REO Speedwagon la piesa "Keep On Loving You".

Citește mai multe despre Cigarettes After Sex
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kirk Hammett admite că a avut remușcări la plecarea din Exodus și povestește despre primele sale riffuri în Metallica

În 1983, Kirk Hammett părăsea formația sa din liceu, Exodus, pentru a se alătura trupei Metallica. Deși nu regretă decizia,...

Închide