Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Diagnosticat cu Parkinson, Ozzy Osbourne declară: "[Fanii] sunt aerul meu"

Ozzy Osbourne a făcut un anunț ce i-a lăsat pe mulți în stare de șoc. Vocalistul Black Sabbath suferă de ceva timp de o formă de Parkinson.
Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Deși starea de sănătatea a lui Ozzy Osbourne părea să fie mai bună, în realitate, veteranul rocker în vârstă de 71 de ani încerca să ascundă un adevăr dureros. De aproximativ un an a fost diagnosticat cu o formă de Parkinson ce îi afectează atât musculatura, cât și funcționarea creierului.

"Am susținut ultimul meu show de Anul Nou (2018) la The Forum (În Los Angeles). Apoi am suferit o căzătură urâtă. A trebuit să mă operez la gât, iar asta mi-a dat peste cap toți nervii", a dezvăluit Ozzy Osbourne într-un interviu acordat matinalului Good Morning America.

După această operație la gât, Ozzy a aflat că problemele sale erau mai grave decât credea.

"E Parkin 2, care e o formă a bolii Parkinson. Sunt atât de multe forme de Parkinson", a explicat Sharon Osbourne, care l-a însoțit pe Ozzy în aceast interviu. "Nu e sub nicio formă o sentință la moarte, dar afectează anumiți nervi din corp. Poți de exemplu să ai o zi bună, încă o zi bună și apoi una foarte proastă."

"Am o amorțeală în mână și picioarele îmi devin reci"

Ozzy a detaliat apoi cât de rău s-a simțit după operația la gât.

"În februarie anul trecut eram într-o stare de șoc. Iau o serie de medicamente, în special pentru recuperarea după operație. Am o amorțeală în mână și picioarele îmi devin reci. Nu știu dacă e de la Parkinson sau e altceva. Tocmai asta e problema. Pentru că au tăiat niște nervi când m-au operat. Nu mai auzisem de dureri de nervi și e senzație ciudată."

În prezent, Ozzy ia o doză foarte redusă de medicamente pentru Parkinson și o altă serie de medicamente pentru problemele postoperatorii. Plănuiește ca în aprilie să investigheze mai în profunzime forma de Parkinson de care suferă programându-se la un profesor doctor din Elveția specializat pe îmbunătățirea sistemului imunitar.

"[Fanii] sunt aerul meu"

Cu prilejul acestui interviu și a acestei dezvăluiri, Ozzy le-a transmis și un mesaj emoționat fanilor săi.

"Mă simt mai bine acum că mi-am asumat faptul că am Parkinson. Sper că (fanii) vor rezista și mă vor susține, pentru că am nevoie de ei. Sper că nu mă vor părăsi. Sunt aerul meu."

În interviu, Ozzy nu menționează nimic în legătură cu viitorul său turneu, recent reprogramat.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Eilish înregistrează un nou album și pregătește un documentar pentru 2020

Cu un album de debut nominalizat la Grammy, Billie Eilish lucrează deja la cel de-al doilea material. Mai mult decât...

Închide