Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Diagnosticat cu Parkinson, Ozzy Osbourne declară: "[Fanii] sunt aerul meu"

Ozzy Osbourne a făcut un anunț ce i-a lăsat pe mulți în stare de șoc. Vocalistul Black Sabbath suferă de ceva timp de o formă de Parkinson.

Publicat

pe

Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)
Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Deși starea de sănătatea a lui Ozzy Osbourne părea să fie mai bună, în realitate, veteranul rocker în vârstă de 71 de ani încerca să ascundă un adevăr dureros. De aproximativ un an a fost diagnosticat cu o formă de Parkinson ce îi afectează atât musculatura, cât și funcționarea creierului.

"Am susținut ultimul meu show de Anul Nou (2018) la The Forum (În Los Angeles). Apoi am suferit o căzătură urâtă. A trebuit să mă operez la gât, iar asta mi-a dat peste cap toți nervii", a dezvăluit Ozzy Osbourne într-un interviu acordat matinalului Good Morning America.

După această operație la gât, Ozzy a aflat că problemele sale erau mai grave decât credea.

"E Parkin 2, care e o formă a bolii Parkinson. Sunt atât de multe forme de Parkinson", a explicat Sharon Osbourne, care l-a însoțit pe Ozzy în aceast interviu. "Nu e sub nicio formă o sentință la moarte, dar afectează anumiți nervi din corp. Poți de exemplu să ai o zi bună, încă o zi bună și apoi una foarte proastă."

"Am o amorțeală în mână și picioarele îmi devin reci"

Ozzy a detaliat apoi cât de rău s-a simțit după operația la gât.

"În februarie anul trecut eram într-o stare de șoc. Iau o serie de medicamente, în special pentru recuperarea după operație. Am o amorțeală în mână și picioarele îmi devin reci. Nu știu dacă e de la Parkinson sau e altceva. Tocmai asta e problema. Pentru că au tăiat niște nervi când m-au operat. Nu mai auzisem de dureri de nervi și e senzație ciudată."

În prezent, Ozzy ia o doză foarte redusă de medicamente pentru Parkinson și o altă serie de medicamente pentru problemele postoperatorii. Plănuiește ca în aprilie să investigheze mai în profunzime forma de Parkinson de care suferă programându-se la un profesor doctor din Elveția specializat pe îmbunătățirea sistemului imunitar.

"[Fanii] sunt aerul meu"

Cu prilejul acestui interviu și a acestei dezvăluiri, Ozzy le-a transmis și un mesaj emoționat fanilor săi.

"Mă simt mai bine acum că mi-am asumat faptul că am Parkinson. Sper că (fanii) vor rezista și mă vor susține, pentru că am nevoie de ei. Sper că nu mă vor părăsi. Sunt aerul meu."

În interviu, Ozzy nu menționează nimic în legătură cu viitorul său turneu, recent reprogramat.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending