Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Diagnosticat cu Parkinson, Ozzy Osbourne declară: "[Fanii] sunt aerul meu"

Ozzy Osbourne a făcut un anunț ce i-a lăsat pe mulți în stare de șoc. Vocalistul Black Sabbath suferă de ceva timp de o formă de Parkinson.
Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Deși starea de sănătatea a lui Ozzy Osbourne părea să fie mai bună, în realitate, veteranul rocker în vârstă de 71 de ani încerca să ascundă un adevăr dureros. De aproximativ un an a fost diagnosticat cu o formă de Parkinson ce îi afectează atât musculatura, cât și funcționarea creierului.

"Am susținut ultimul meu show de Anul Nou (2018) la The Forum (În Los Angeles). Apoi am suferit o căzătură urâtă. A trebuit să mă operez la gât, iar asta mi-a dat peste cap toți nervii", a dezvăluit Ozzy Osbourne într-un interviu acordat matinalului Good Morning America.

După această operație la gât, Ozzy a aflat că problemele sale erau mai grave decât credea.

"E Parkin 2, care e o formă a bolii Parkinson. Sunt atât de multe forme de Parkinson", a explicat Sharon Osbourne, care l-a însoțit pe Ozzy în aceast interviu. "Nu e sub nicio formă o sentință la moarte, dar afectează anumiți nervi din corp. Poți de exemplu să ai o zi bună, încă o zi bună și apoi una foarte proastă."

"Am o amorțeală în mână și picioarele îmi devin reci"

Ozzy a detaliat apoi cât de rău s-a simțit după operația la gât.

"În februarie anul trecut eram într-o stare de șoc. Iau o serie de medicamente, în special pentru recuperarea după operație. Am o amorțeală în mână și picioarele îmi devin reci. Nu știu dacă e de la Parkinson sau e altceva. Tocmai asta e problema. Pentru că au tăiat niște nervi când m-au operat. Nu mai auzisem de dureri de nervi și e senzație ciudată."

În prezent, Ozzy ia o doză foarte redusă de medicamente pentru Parkinson și o altă serie de medicamente pentru problemele postoperatorii. Plănuiește ca în aprilie să investigheze mai în profunzime forma de Parkinson de care suferă programându-se la un profesor doctor din Elveția specializat pe îmbunătățirea sistemului imunitar.

"[Fanii] sunt aerul meu"

Cu prilejul acestui interviu și a acestei dezvăluiri, Ozzy le-a transmis și un mesaj emoționat fanilor săi.

"Mă simt mai bine acum că mi-am asumat faptul că am Parkinson. Sper că (fanii) vor rezista și mă vor susține, pentru că am nevoie de ei. Sper că nu mă vor părăsi. Sunt aerul meu."

În interviu, Ozzy nu menționează nimic în legătură cu viitorul său turneu, recent reprogramat.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Billie Eilish înregistrează un nou album și pregătește un documentar pentru 2020

Cu un album de debut nominalizat la Grammy, Billie Eilish lucrează deja la cel de-al doilea material. Mai mult decât...

Închide