Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Ozzy Osbourne are o piesă nouă cu Elton John

Ozzy Osbourne pregătește surprize mari pentru 2020. Potrivit soției sale, Sharon, acesta are în lucru multe piese noi, inclusiv o colaborare cu prietenul său, Elton John.
Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Ozzy Osbourne (screenshot YouTube)

Sharon Osbourne a deconspirat planurile lui Ozzy pentru 2020 în cadrul show-ului ei televizat, "The Talk". După o mulțime de probleme de sănătate, ce i-au dat de mai multe ori peste cap turneul european, "The Prince of Darkness" este pregătit să recupereze din plin în 2020.

"Va fi muzică nouă și sună genial"

"[În 2020 vor urma] o mulțime de lucruri bune. Recuperare. El așteaptă să revină alături de fani, să continue să facă ceea ce iubește, adică să plece în turneu și să fie aproape de fanii săi.

Și da, va fi muzică nouă și sună genial. Are toți prietenii săi alături de el. Are o piesă cu Elton. E atât de multă muzică faină. Se anunță lucruri grozave", a dezvăluit Sharon.

Ozzy a anunțat deja că în 2020 va lansa un nou album solo, intitulat "Ordinary Man", așa că piesa lui cu Elton John ar putea fi inclusă pe acest disc.

Elton și Ozzy împărtășesc o istorie comună, colaborând în diverse proiecte de-a lungul anilor. În 2003, când Ozzy trebuia să lanseze versiunea de duet a piesei "Changes", înregistrată în colaborare cu fiica sa, Kelly, o discuție aprinsă pe tema introducerii corului a fost domolită de nimeni altul decât Elton John, lui aparținându-i decizia finală.

Ozzy a fost extrem de activ muzical în ultima perioadă, în ciuda condiției sale precare de sănătate. Pe final de 2019 lansa videoclipul piesei "Under the Graveyard", iar la început de 2020 încă un video, pentru single-ul "Straight to Hell", înregistrat în colaborare cu Slash.

Ziua lansării noului album al lui Ozzy nu a fost anunțată, la fel cum nici datele turneului său european nu au reprogramate. Se știe, însă, că albumul este așteptat pe piață în luna februarie, iar concertele vor fi reluate cel mai probabil anul acesta.

Ozzy Osbourne a concertat în România în 2010. Muzicianul a cântat la Zone Arena din Bucureşti, show-ul fiind deschis de trupele românești Luna Amară şi Coma.

Citește mai multe despre Elton JohnOzzy Osbourne
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Shakira pregătește live-ul pentru Super Bowl 2020: "Mă veți vedea în toată splendoarea"

Shakira va încununa 30 de ani de carieră printr-un show incendiar pe scena celui mai mare eveniment sportiv din America...

Închide