Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

O reunire Destiny’s Child nu este exclusă, crede Kelly Rowland

Zvonul unei reuniri Destiny’s Child circulă în presă de ceva timp, iar Kelly Rowland nu exclude nicio posibilitate. Intervievată recent, fosta membră a îndrăgitului grup de fete a mărturisit că îi place să le facă surprize fanilor.
Kelly Rowland (în videoclipul ”Crown”)

Kelly Rowland (în videoclipul ”Crown”)

După apariția de anul trecut a trupei Destiny’s Child pe scena de la Coachella, tot mai multe zvonuri privind o reunire și-au făcut loc în presa internațională. Deși informația nu a fost confirmată, ea nu a fost nici negată, tatăl lui Beyonce, Mathew Knowles, declarând vara trecută că ar dura "minim doi sau trei ani" ca un turneu să poată fi pus la punct. Reputatul producător și-a exprimat, de asemenea, entuziasmul în privința unei reuniri, declarând pentru Metro: "Sper să o facă (să se reunească). Ar fi minunat, nu-i așa?".

Intervievată recent de Entertainment Tonight, Kelly Rowland a mărturisit că este mândră de muzica lansată împreună cu Beyonce și Michelle Williams, menținându-și optimismul în privința unei reuniri.

"Se poate să avem și surprize în zilele noastre?"

"Trebuie să spun, am făcut muzică incredibilă în trecut, și nu știu [dacă grupul se va întoarce]. Se poate să avem și surprize în zilele noastre? Mă gândeam și eu. Mi se pare atât de interesant, toată lumea vrea să afle în avans.

Știu că de fiecare dată când e o decizie de luat în ce ne privește pe noi, de obicei e o surpriză. Iar fanii noștri au fost întotdeauna atât de implicați și de grozavi, încât îmi place să le ofer surprize", a declarat Kelly.

La insistențele reporteriței de a obține un răspuns concret, Kelly a adăugat:

"Nu am nimic ascuns în mâneci, vă asigur, nimic, dar da, n-aș exclude nimic."

Destiny’s Child a activat în perioada 1990 - 2006 și a vândut în această perioadă peste 60 de milioane de albume la nivel internațional. Trupa a primit 14 nominalizări la Grammy, câștigând de două ori în categoria Best R&B Performance by a Duo or Group with Vocals și o dată în categoria Best R&B Song.

Citește mai multe despre BeyonceKelly Rowland
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reacțiile artiștilor la moartea lui Mihai Constantinescu: "Drum lin către stele"

Pe 29 octombrie, Mihai Constantinescu s-a stins din viață, lăsând un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și...

Închide