Urmărește-ne în Social Media

Kelly Rowland - Flowers

Kelly Rowland revine în atenția publicului cu un single proaspăt acompaniat de un videoclip artistic. "Flowers" este disponibil în articol și te invităm să-l urmărești.

La o lună de la întâmpinarea celui de-al doilea copil, Kelly Rowland revine cu noul ei EP, "K". Materialul are șase melodii și este primul după "Talk a Good Game", lansat în 2013. Pentru a celebra noul disc, Kelly Rowland a lansat un videoclip colorat pentru noul ei single, "Flowers".

Regizat de Lloyd Pursall, clipul prezintă o Kelly Rowland însărcinată, defilând în două rochii superbe. Artista cântă despre importanța efortului depus în orice aspect al vieții noastre, în timp ce este înconjurată de o echipă de dansatori.

Între muzică, maternitate și rolul principal în filmul "Merry Liddle Christmas Wedding", Kelly Rowland demonstrează că poate face o mulțime de activități. Și-a sărbătorit recent cea de-a 40-a aniversare, după ce și-a întâmpinat cel de-al doilea fiu, Noah Jon, împreună cu soțul Tim Weatherspoon. Cuplul mai are un fiu de șase ani, Titan.

Tracklist "K":

  1. Flowers
  2. Black Magic
  3. Hitman
  4. Crazy
  5. Speed of Love
  6. Better
Comentarii