Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: Kelly Rowland - Flowers

Kelly Rowland revine în atenția publicului cu un single proaspăt acompaniat de un videoclip artistic. "Flowers" este disponibil în articol și te invităm să-l urmărești.

La o lună de la întâmpinarea celui de-al doilea copil, Kelly Rowland revine cu noul ei EP, "K". Materialul are șase melodii și este primul după "Talk a Good Game", lansat în 2013. Pentru a celebra noul disc, Kelly Rowland a lansat un videoclip colorat pentru noul ei single, "Flowers".

Regizat de Lloyd Pursall, clipul prezintă o Kelly Rowland însărcinată, defilând în două rochii superbe. Artista cântă despre importanța efortului depus în orice aspect al vieții noastre, în timp ce este înconjurată de o echipă de dansatori.

Între muzică, maternitate și rolul principal în filmul "Merry Liddle Christmas Wedding", Kelly Rowland demonstrează că poate face o mulțime de activități. Și-a sărbătorit recent cea de-a 40-a aniversare, după ce și-a întâmpinat cel de-al doilea fiu, Noah Jon, împreună cu soțul Tim Weatherspoon. Cuplul mai are un fiu de șase ani, Titan.

Tracklist "K":

  1. Flowers
  2. Black Magic
  3. Hitman
  4. Crazy
  5. Speed of Love
  6. Better

Citește mai multe despre Kelly Rowland
Videoclipuri cu Kelly Rowland
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE