Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

"Mulțumesc, mamă!", a spus Smiley în primul concert din turneul "Smiley Omul" - VEZI POZE

Smiley și-a început turneul-maraton "Smiley Omul" acasă, la Pitești și a cântat cela mai iubite piese ale sale în fața a sute de oameni din orașul său natal, printre care s-au numărat și mama și bunica lui.
Smiley alături de mama și bunica lui (Pitești, 29 octombrie 2019)

Smiley alături de mama și bunica lui (Pitești, 29 octombrie 2019)

"Mulțumesc, mamă!", a simțit Smiley să spună în timpul concertului de ieri seară, căutându-și mama cu privirea prin sală.

"..mamele nu fac decât din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu așteaptă nimic înapoi"

"Am simțit o emoție mare după ce l-am auzit spunându-mi asta acolo în fața tuturor, am simțit-o ca pe o declarație pentru tot ceea ce am făcut de-a lungul vieții pentru el, deși mamele nu fac decât din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu așteaptă nimic înapoi. Toți părinții au copii excepționali, eu sunt recunoscătoare că am norocul de a avea așa un băiat talentat și bun", a mărturisit cu emoție mama artistului după declarația de iubire și recunoștință la scena deschisă făcută de fiul său.

Turneul lui Smiley a început în orașul natal din dorința artistului, care mărturisește că de aici își ia energia.

"Nimic nu se compară cu felul în care mă simt la concertele din țară"

"Aleg mereu să încep turneul acasă, de aici îmi iau energia, aici cânt în fața oamenilor care m-au văzut crescând și care au crezut în mine. Avem în față un maraton de concerte, vom ajunge în alte 14 orașe din România și vom avea 17 concerte. Le mulțumesc colegilor mei, alături de care muncesc la acest proiect, dar și românilor care vor să ne vadă. Le-am pregătit o emoție de concert, două ore cât o viață de om în care cântăm despre toate etapele prin care trece un om în această viață. Nimic nu se compară cu felul în care mă simt la concertele din țară și sunt recunoscător pentru fiecare secundă din acest turneu", a declarat Smiley la finalul concertului în care a fost aplaudat în picioare minute în șir de publicul prezent în Sala Sindicatelor, din Pitești.

Mama lui Smiley, ce a mai participat la concertele fiului său, a ținut să-și felicite fiul, de care este foarte mândră.

"Juratul de la Vocea României a întors în seara aceasta toate scaunele cu acest concert"

"A fost superb, ca de fiecare dată. Juratul de la Vocea României a întors în seara aceasta toate scaunele cu acest concert. Sunt foarte mândră de el", a adăugat mama artistului la finalul concertului.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Turneul național "Smiley Omul" continuă în alte 14 orașe. Artistul va fi acompaniat de Emilian, Jean Gavril și băieții de la 7 Klase.

Date turneu național Smiley 2019:

 • 30 octombrie - Buzău, Sala Sporturilor,
 • 5 noiembrie - Constanța, CCS,
 • 7 noiembrie - Galați, Sala Sporturilor,
 • 10 noiembrie - Ploiești, CCS,
 • 12 noiembrie - Brașov, Sala Sporturilor,
 • 13 noiembrie - Târgu Mureș, Sala Polivalentă,
 • 18 noiembrie - Cluj, Sala Polivalentă,
 • 19 noiembrie - Timișoara, Sala Sporturilor,
 • 20 noiembrie - Arad, Sala Sporturilor Victoria,
 • 25 noiembrie - Craiova, Sala Sporturilor,
 • 10 decembrie - Bacău, Teatrul de vară,
 • 11 decembrie - Botoșani, Sala Polivalentă,
 • 12 decembrie - Iași, Sala Polivalentă,
 • 21 decembrie - București, Sala Polivalentă.

Smiley a cucerit inimile ascultătorilor cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur. Ulterior, artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r'n'b şi hip-hop.

Într-un interviu acordat InfoMusic, Smiley a mărturisit că sinceritatea este singura cale către inimile ascultătorilor și că adevărul din muzica sa este iubirea.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
O reunire Destiny’s Child nu este exclusă, crede Kelly Rowland

Zvonul unei reuniri Destiny’s Child circulă în presă de ceva timp, iar Kelly Rowland nu exclude nicio posibilitate. Intervievată recent,...

Închide