Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Ascultă două piese noi Lana Del Rey - "Looking for America" și coverul "Season Of The Witch" - AUDIO

Cu un album anunțat pentru lansare chiar luna aceasta, Lana Del Rey ne dezvăluie două piese noi, ce nu se regăsesc pe acest disc: single-ul "Looking for America" și coverul piesei "Season of the Witch", inclus pe coloana sonoră a peliculei lui Guillermo del Toro, "Scary Stories to Tell in the Dark".
Lana Del Rey

Lana Del Rey

Lana Del Rey ne intrigă cu două lansări ce nu au legătură cu noul album "Norman F-cking Rockwell". Cel de-al șaselea disc din cariera artistei va fi lansat pe 30 august, însă până atunci avem prilejul de a asculta o piesă cu mesaj politic și social, intitulată "Looking for America", și un cover după hitul lui Donovan, "Season of the Witch".

Piesa "Looking for America" a fost compusă de Lana Del Rey împreună cu Jack Antonoff și vine ca un răspuns la atacul armat din Dayton, ce s-a soldat cu 10 morți și 27 de persoane rănite, și cel din El Paso, când 22 de oameni au murit împușcați într-un hipermarket.

Un preview al piesei "Looking for America" a putut fi urmărit pe Instagram pe 5 august, chiar în ziua în care melodia a fost compusă. În urma feedback-ului pozitiv primit în online, piesa a fost urcată integral pe platformele de streaming, fiind lansată oficial ca single astăzi, 9 august.

"Știu că nu sunt politician și nici nu încerc să fiu, așa că scuzați-mă că am o opinie - dar e în lumina uciderilor în masă și a atacurilor armate din ultimele zile, care m-au afectat profund", s-a justificat Lana Del Rey în postarea de pe Instagram în care dezvăluia publicului un fragment din noua piesă.

AUDIO: Lana Del Rey - "Looking for America"

Coverul piesei "Season of the Witch", ce poate fi ascultat și în trailer-ul noului film "Scary Stories to Tell in the Dark", este un remake al hitului lui Donovan din 1966. Lana îl interpretează într-o cu totul altă manieră, punându-și amprenta vocală, exact cum Guillermo del Toro spera că se va întâmpla.

"Admir muzica Lanei Del Rey de ceva timp și intuiția mi-a spus că se va potrivi perfect pe piesa "Season Of The Witch" - că își va folosi șarmul și talentul pentru a o transforma. E o artistă extraordinară și a fost un partener incredibil în această aventură. E o onoare pentru mine că am întâlnit-o", a declarat regizorul recent premiat cu Oscar Guillermo del Toro.

AUDIO: Lana Del Rey - "Season of the Witch" (soundtrack "Scary Stories to Tell in the Dark")

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cerbul de Aur 2019 va include o seară specială de folclor, cu peste 100 de artişti în program

Cerbul de Aur 2019 se anunţă a fi un eveniment de anvergură, care în acest an va pune accent pe...

Închide