Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Vezi coperta noului album Lana Del Rey, "Norman F-cking Rockwell" - TRACKLIST

Lana Del Rey a dezvăluit coperta, tracklist-ul și data lansării noului ei album, "Norman F-cking Rockwell". Cel de-al șaselea album de studio al Lanei Del Rey va fi lansat luna aceasta.
Lana Del Rey

Lana Del Rey

După o serie de piese lansate în 2018 și diverse teasere, Lana Del Rey dezvăluie în sfârșit data lansării noului ei album, "Norman F-cking Rockwell". Cel de-al șaselea disc din cariera artistei va fi lansat pe 30 august și include 14 piese. Pe coperta albumului o vedem pe Lana Del Rey alături de Duke Nicholson, nepotul actorului Jack Nicholson. Fotografia a fost realizată chiar de către sora Lanei, Chuck Grant.

Toate piesele lansate de Lana în ultimele luni, inclusiv "Mariners Apartment Complex" și coverul după Sublime, "Doin’ Time", se regăsesc în tracklistul albumului.

Tracklist Lana Del Rey "Norman F-cking Rockwell": 

 1. “Norman Fucking Rockwell”
 2. “Mariners Apartment Complex”
 3. “Venice Bitch”
 4. “Fuck It I Love You”
 5. “Doin’ Time”
 6. “Love Song”
 7. “Cinnamon Girl”
 8. “How to Disappear”
 9. “California”
 10. “The Next Best American Record”
 11. “The Greatest”
 12. “Bartender”
 13. “Happiness Is a Butterfly”
 14. “Hope Is a Dangerous Thing for Woman Like Me to Have — but I Have It”
View this post on Instagram

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Jack Antonoff este cel care a produs noul album, iar Lana este încântată de rezultat, povestind într-un interviu cum au ajuns să colaboreze.

"Acesta a fost un accident atât de fericit pentru mine, îl știam pe Jack [Antonoff] de acum 7 ani, amândoi lucrând atunci la albumele noastre cu Emile [Haynie], dar nu am vorbit cu adevărat cu el până în ianuarie [2018], moment în care el îmi spune: <<Ar trebui să ne întâlnim să lucrăm împreună>>.

I-am spus că am trei piese care îmi plac deja și pe care le vreau pe album și că la momentul respectiv nu scriam nimic, așa că ne-am întâlnit la studioul lui din New York și de acolo a pornit totul, pentru că el poate să cânte ore în șir și este atât de bun la pian, iar ceea ce scrie, din punct de vedere melodic, este oarecum clasic, iar în cazul meu a căpătat o nuanță folk. A făcut în așa fel încât să-mi fie foarte ușor să pun riff-uri peste tot ceea ce făcea, iar după o săptămână aveam două piese pe care le consider a fi două dintre cele mai bune piese pe care le-am scris vreodată. Este pur și simplu foarte autentic."

Citește mai multe despre Lana Del Rey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă a lui Iggy Pop, "James Bond", de pe viitorul album - AUDIO

La nici 3 ani de la ultimul său album, Iggy Pop revine cu încă un material discografic. Va debuta în...

Închide