Urmărește-ne în Social Media

Bon Jovi - Christmas Isn’t Christmas

Bon Jovi a lansat videoclipul celui mai recent single - "Christmas Isn’t Christmas". Materialul video evidențiază atmosfera festivă a sărbătorilor, precum și mesajul încărcat de semnificație al piesei. Este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Bon Jovi le prezintă fanilor un videoclip oficial pentru piesa "Christmas Isn't Christmas". Acțiunea se desfășoară într-o bar împodobit pentru perioada festivă. Membrii trupei se bucură de compania celuilalt. Alte personaje fac karaoke și apreciază timpul petrecut cu prietenii, iar alții stau în solitudine la bar și duc lipsa celor dragi.

Imaginile clipului accentuează versurile melodiei, ce vorbesc despre importanța conexiunilor, mai ales în preajma Crăciunului. Fie că vorbim despre familie, prieteni sau partenerul de cuplu, sărbătorile se trăiesc altfel atunci când ești înconjurat de cei pe care îi iubești.

Anul acesta, Bon Jovi a aniversat 40 de ani de activitate. Cu această ocazie, formația a lansat o ediție specială a jocului Monopoly, dar și un calendar cu cele mai relevante momente din cariera sa.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume și un catalog extins de piese de succes, mii de concerte susținute în peste 50 de țări pentru peste 35 de milioane de fani, Bon Jovi și-a câștigat locul binemeritat în panteonul rock. Cel mai recent album al trupei este "2020", co-produs de John Shanks și Jon Bon Jovi. Discul înglobează contribuții de la David Bryan (clape), Tico Torres (tobe), Hugh McDonald (bas), Phil X (chitară), Everett Bradley (percuție) și John Shanks (chitară).

Comentarii

Lifestyle

Trupa Bon Jovi lansează o ediție specială a jocului Monopoly - VIDEO

Bon Jovi împlinește 40 de ani de activitate și cu această ocazie lansează o ediție de colecție a popularului joc de societate Monopoly, prezentând momente importante din cariera rockerilor. Află cât costă și de unde îl poți achiziționa.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bon Jovi a gândit o ediție personalizată a jocului Monopoly care prezintă cariera trupei, printre care miile de concerte susținute în peste 50 de țări, pentru peste 35 de milioane de fani. De la începuturile din Asbury Park până la spectacolele sold-out în orașe din întreaga lume, fanii le pot deține pe toate cu noul joc.

Monopoly Bon Jovi include șase jetoane de colecție - simbolul trupei în formă de inimă și cuțit, zâmbetul din "Have a Nice Day", medalionul "Slippery When Wet", harta New Jersey, statul natal al trupei, Forever Logo și chitara acustică a lui Jon Bon Jovi.

Jocul costă 49,99 de dolari și poate fi comandat pe site-ul oficial al trupei.

Admiratorii Bon Jovi pot sărbători, de asemenea, aniversarea trupei cu un calendar pentru 2024, care conține peste 50 de imagini rare și o poster care înglobează momentele importante din cariera de patru decenii a formației americane.

În luna februarie a acestui an, membrii Bon Jovi au mai bifat o reușită pe lista lor. Videoclipul piesei "Livin' On A Prayer" a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Materialul a fost regizat de Wayne Isham și filmat pe 17 septembrie 1986, la Grand Olympic Auditorium din Los Angeles. În ceea ce privește melodia, ea este extrasă de pe albumul "Slippery When Wet" și a dominat topul Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni consecutive în februarie și martie 1987.

Citește în continuare