Urmărește-ne în Social Media

rock

Bon Jovi - Christmas Isn't Christmas

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Bon Jovi le dăruiește fanilor un cadou și lansează piesa "Christmas Isn't Christmas. Te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

Mai e mai bine de o lună până la Crăciun, dar trupa americană a lansat deja o piesă potrivită pentru perioada festivă. "Christmas Isn't Christmas" vorbește despre detaliile frumoase care construiesc imaginea sărbătorilor: zăpadă, cadouri și colinde.

În același timp, familia, prietenii sau partenerul de viață joacă un rol și mai important. Crăciunul este o sărbătoare despre oameni, despre iubire, iar refrenul "Crăciunul nu este Crăciun fără tine" confirmă acest lucru.

Anul acesta, Bon Jovi aniversează 40 de ani de activitate. Cu această ocazie, formația a lansat o ediție specială a jocului Monopoly, dar și un calendar cu cele mai relevante momente din cariera sa.

Bon Jovi este o trupă americană din Sayreville, New Jersey, formată în 1983. Stilul muzical a fost caracterizat în general ca hard-rock, pop/hair metal, arena rock, pop rock. Influența a venit din partea unor trupe de renume precum The Rolling Stones, Aerosmith, Van Helen, The Beatles sau The Animals. Trupa a dobândit recunoașterea la nivel internațional în 1986, cu albumul "Slippery When Wet".

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Trending