Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Whitesnake în concert la București pe 1 iulie 2019Poze concert Whitesnake la București pe 1 iulie 2019 INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO Ed Sheeran la București - Un om și un cutremur de iubire pe Arena Națională

Bon Jovi la Piața Constituției

Raportează erori Data: duminică, 21 iulie 2019Ora de incepere: 15:00 Loc:
Piața Constituției,
București 27417
Organizator: D&D East Entertainment East European Production Marcel Avram Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook

Bon Jovi revine în România pe 21 iulie 2019, iar biletele sunt disponibile la vânzare. Concertul va avea loc în Piața Constituției din București și face parte din turneul de promovare "This House Is Not For Sale". Turneul va demara la Moscova pe 31 mai și reunește 18 show-uri în 14 țări europene: Rusia, Estonia, Suedia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Marea Britanie, Germania, Spania, Elveția, Polonia, Belgia, Austria și România.

Trupa  Bon Jovi va sosi la București în următoarea formulă: Jon Bon Jovi (voce și chitară), David Bryan (clape), Tico Torres (baterie), Hugh McDonald (bass), John Shanks (co-producător & co-compozitor), Phil X (chitaristul cooptat în turneul din 2013). Toți s-au regăsit pe scenă pentru un set muzical emoționant la introducerea lor în Rock And Roll Hall of Fame.

RECOMANDARE: Ascultă 10 hituri ce au consacrat trupa Bon Jovi

Primul concert Bon Jovi în România s-a desfășurat tot în fața Palatului Parlamentului, în urmă cu 7 ani, pe 10 iulie 2011.

Click: Bilete concert Bon Jovi 2019

Biletele s-au pus în vânzare pe 29 octombrie la ora 12:00.

 • Acces General - 230 lei
 • Golden Circle - 380 lei
 • Diamond Circle - 600 lei
 • Tribuna VIP (2 tribune stânga-dreapta) - 750 lei

Pe lângă cele patru categorii de bilete, se comercializează și următoarele pachete VIP, care includ câte un tichet și avantajele menționate mai jos. Am evidențiat diferențele de la un pachet la altul.

 • Silver VIP Experience Package - 777,15 lei - CUMPĂRĂ DE AICI
  1 bilet în zona Acces General / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ
 • Diamond VIP Experience Package - 1114,12 lei - CUMPĂRĂ DE AICI
  1 bilet în zona Diamond Circle
  / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ
 • Platinum VIP Experience Package - 1929,35 lei - CUMPĂRĂ DE AICI
  1 bilet în zona îngrădită Bon Jovi VIP / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Acces la Cortul VIP (bauturi si snack-uri) / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ
 • Ultimate VIP Experience Package - 2445,65 lei - SOLD OUT
  1 bilet în zona îngrădită Bon Jovi VIP / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Behind the Scenes Tour / Acces la Cortul VIP (bauturi si snack-uri) / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ

Jon Bon Jovi despre noul turneu

Succesul ultimului album Bon Jovi - "This House Is Not For Sale", care a debutat în fruntea clasamentelor din întreaga lume, a fost punctul culminant al unei perioade furtunoase în istoria trupei de peste trei decenii. Fiind o declarație sfidătoare ("This House Is Not For Sale"), lansată într-o serie de spectacole restrânse în 2016, noul material discografic a devenit punctul de plecare într-o nouă era muzicală pentru Jon Bon Jovi și colegii săi.

"Aceste spectacole uriașe, zeci de mii de oameni adunați, toți într-un singur suflet, asta facem noi. Este incredibil", a declarat Jon Bon Jovi despre noul turneu. "BON JOVI s-a reinventat. Ne-am dat refresh. Sunăm mai bine ca niciodată și ne bucurăm de fiecare minut. Suntem acolo ca o trupă, hrănindu-ne și făcându-ne fanii fericiți. Este timpul nostru, din nou", a adăugat solistul.

Ce melodii va cânta Bon Jovi la Bucururești

Acest nou turneu Bon Jovi pune accentul pe melodiile îndrăgite de fani. Formația este pregătită cu o selecție de aproximativ 95 de melodii, pe care le va schimbă în fiecare seară, incluzând, desigur, inconfundabilele: "You Give Love a Bad Name", "It’s My Life", "Wanted Dead Or Alive" ,"Bad Medicine", "Livin ‘On a Prayer".

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Bon JoviJon Bon Jovi

Calendar concerte

<< iul. 2019 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE