Urmărește-ne în Social Media

Bon Jovi - Do What You Can

Bon Jovi a lansat videoclipul oficial al piesei "Do What you Can", unul dintre puţinele clipuri filmate în plină pandemie. Odată cu acest release artistul vrea să trasmita mesajul că oraşul New York nu a murit, aşa cum se tot vehiculează în presă. Urmăreşte noul clip în articol.

Piesa "Do What You Can" a fost lansată la finalul lunii iulie, alături de un videoclip cu versuri. Pe acest single se resimt influenţe de muzică country şi totul sună foarte american, prefaţând un sound nou pentru viitorul album. Bon Jovi va lansa LP-ul "Bon Jovi 2020" în această toamnă. Muzicianul a mai lansat şi "American Reckoning", piesă compusă după moartea lui George Floyd din cauza brutalităţii poliţiei şi dedicată mişcărilor de stradă anti rasism.

De această dată avem o piesă şi un clip cu mesaj pozitiv. Bon Jovi şi-a propus să demonstreze că New York şi Manhattan nu sunt "moarte" aşa cum tot scrie presa în ultima vreme. Şi Jerry Seinfeld a luat atitudine recent şi a realizat un clip similar. În cazul rockerului glam, vedem un videoclip dedicat celor care continuă să muncească zilnic şi celor care îşi continuă viaţa cu masca pe faţă, cu mănuşi şi cu optimism din plin. Îl vedem şi pe solist ajutând persoane nevoiaşe, dar şi copii care comunică cu bunicii prin ferestre de sticlă, pentru a nu îi contamina.

Muzicianul se plimbă pe străzile părăsite ale oraşului, între oameni care dezinfectează bănci în parc şi neyorkezi care joacă tenis la perete. Apar şi momente speciale din vieţile oamenilor: o ceremonie de absolvire, o nuntă şi oameni care se unesc pentru a ridica un spital de campanie. În calea lui Jon Bon Jovi apar ambulanţe, iar artistul îşi păstrează optimismul şi transmite mesaje precum "iubeşte-ţi vecinul" şi "iubeşte-ţi prietenii" şi "iubeşte-ţi familia".

Noul album Bon Jovi va sosi pe 2 octombrie şi poate fi precomandat online. Luna trecută s-a împlinit un an de la reprezentaţia Bon Jovi de la Bucureşti, una care a adus împreună 50.000 de oameni în Piaţa Constituţiei, la 8 ani distanţă de la ultima reprezentaţie a grupului la noi.

Comentarii

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare