Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Viralul care a readus în topuri "Livin' On a Prayer" de la Bon Jovi - VIDEO

"Livin' On a Prayer", hitul lansat de Bon Jovi în 1987, a ajuns din nou în topuri datorită unui clip de pe YouTube devenit viral. Piesa a urcat săptămâna aceasta până pe poziția 25 în Billboard Hot 100, principalul "responsabil" fiind un fan plin de zel al echipei de baschet Boston Celtics. Viralul poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi

Imnul rock "Livin' On a Prayer" a urcat săptămâna aceasta până pe poziția a 5-a în Top Streaming Songs din Statele Unite. Cu 5,1 milioane de descărcări, hitul Bon Jovi al anilor '80 a fost readus la viață, motivația fiind un clip urcat pe YouTube în urmă cu 4 ani. Dansul lui Jeremy Fry din timpul unui meci de baschet al echipei Boston Celtics circulă pe internet încă din 2009, coregrafia sa haotică și modul în care trăiește fiecare vers al piesei "Livin' On a Prayer" stârnind hohote de râs încă de la început.

Deși clipul a devenit viral în scurtă vreme de la postare, vizualizările recente ale clipului de datorează urcării sale pe Utrend.tv pe data de 17 octombrie. Mulți dintre cei care nu văzuseră dansul în urmă cu 4 ani au avut ocazia de a se delecta cu acest moment haios și de a-l împărtăși prietenilor. Astfel, clipul a reușit să strângă până în prezent 11 milioane de vizoaluzări pe Utrend.tv, fiind share-uit pe Facebook de 1,6 milioane de persoane.

"Livin' On a Prayer" s-a reîntors în felul acesta în topul Billboard după 26 de ani de la lansare. În 1987, piesa a staționat 4 săptămâni la rând pe primul loc în topul american, acum reușind să urce până pe poziția 25.

Viralul care a readus în topuri "Livin' On a Prayer" de la Bon Jovi

Bon Jovi se află momentan în turneul mondial de promovare a albumului "What About Now". În ultima perioadă, titlurile ziarelor au tatonat subiectul conflictului dintre chitaristul Richie Sambora și Jon Bon Jovi. Conform aparițiilor din presă, solistul nu mai dorea ca Richie Sambora să se alăture trupei în turneul de promovare a albumului "What About Now". Motivul ar fi fost banii, așa cum mulți speculaseră. Suma pe care chitaristul Sambora trebuia să o încaseze lunar se ridica la 2 milioane de dolari, la care se adăuga 20% din profitul total al trupei, în timp ce înlocuitorul său, Philip ”Phil X“ Xenidis, este plătit cu doar 10.000 de dolari/lună.

Toate aceste speculații au fost înlăturate însă de Richie Sambora, care a mărturisit editorilor Billboard că absența sa din turneul "Because We Can" se datorează nevoii sale de a-și petrece mai mult timp cu familia. În ce privește reîntoarcerea alături de colegii săi din Bon Jovi, Richie Sambora este optimist, susținând că reîntregirea formației se va întâmpla cât de curând. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Bon Jovi - "Livin' On A Prayer"

Trending