Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Firma și Gramofone deschid concertul Bon Jovi de la București

Bon Jovi revine pe 21 iulie la București cu un nou show de proporții. În deschiderea concertului vor cânta formațiile românești Firma și Gramofone.

Publicat

pe

Bon Jovi
Bon Jovi │ FOTO: www.facebook.com

Tânăra formație Gramofone a fost una dintre cele 5 selectate să cânte în cadrul showcase-ului inaugural al Romanian Music Export organizat de East European Music Conference. Selecția a aparținut unui juriu international format din oameni-cheie ai unor festivaluri ca Sziget (Ungaria), Madcool (Madrid), Exit (Novi Sad, Serbia) sau Wacken Open Air (Germania), Gramofone fiind aleasă din 30 de trupe propuse de un juriu din România.

Vezi programul concertului Bon Jovi și regulile de acces

Evoluția trupei Gramofone

Pentru Gramofone, totul a început odată cu lansarea albumului “Confessions from the Belly of the Beast”, în 2017. Albumul, împreună cu cele mai recente single-uri (”Mr. Government” și ”Heart & Soul”) ilustrează frământările omului modern și realitățile distopiei în care trăim.

Pentru că toți am simțit măcar o dată teama de a nu ne blaza și ne-am confruntat cu sentimentul că munca pe care o facem în fiecare zi de la 9 la 5 este mecanică și fără vreun scop sau impact. Cu toții resimțim impactul pe care-l au propaganda, mass media sau nepăsarea politicienilor asupra societății noastre și înțelegem încet, încet că nu avem decât parțial control asupra vieților noastre.

”Trebuie să ne facem auziți, să trezim oamenii la realitate, să le oferim genul de muzică de suflet fără să neglijăm esență mesajului care se resimte puternic cu fiecare vers.

Hai să facem muzică de suflet și care să transmită un mesaj cu care rezonăm”, declară trupa.

Gramofone îi are în componență pe Andrei Mardar (voce), Tibi Ionescu (bass), Cristi Nicoară (tobe), Vlad Dumitrescu (chitară) și Paul Drăgușin (clape).

Evoluția trupei FiRMA

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel "Rocca" Stoicea.

Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

FiRMA a fost prima trupă românească nominalizată la o secțiune internațională ("New Sounds of Europe") și invitată la gala MTV European Music Awards în 2007 la München, după ce în 2004 fusese nominalizată la MTV European Music Awards la categoria "Best Romanian Act" și "Best Rock Band" la MTV Romanian Music Awards în 2005.

FiRMA înseamnă Daniel "Rocca" Stoicea (voce, chitară), Sorin Erhan (bass, chitară acustică), Adrian Coman (chitară, chitară solo), Alex Gavril (chitară), "Barbuță" Constantin Bărbășelu (tobe, percuție).

Turneul “This House Is Not For Sale” (un adevărat succes de casă) și-a deschis porțile de pe 31 mai pentru Europa, show-ul din România de pe 21 iulie, din Piata Constituției, fiind cel care închide lista concertelor de pe continentul european.

Bon Jovi sosește la Bucuresti în formula: Jon Bon Jovi - voce, chitară, David Bryan - clape, Tico Torres - baterie, Hugh McDonald - bas, John Shanks - coproducător, Everett Bradley -multi-instrumentist și Phil X - chitară (cel care l-a înlocuit pe Richie Sambora).

Bilete concert Bon Jovi 2019

  • Acces General - 230 lei
  • Golden Circle - 380 lei
  • Diamond Circle - 600 lei
  • Tribuna VIP (2 tribune stânga-dreapta) - 750 lei

Pe lângă cele patru categorii de bilete, se comercializează și următoarele pachete VIP, care includ câte un tichet și avantajele menționate mai jos. Am evidențiat diferențele de la un pachet la altul.

  • Silver VIP Experience Package - 777,15 lei - SOLD OUT
    1 bilet în zona Acces General / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ
  • Diamond VIP Experience Package - 1114,12 lei - SOLD OUT
    1 bilet în zona Diamond Circle
     / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ
  • Platinum VIP Experience Package - 1929,35 lei - SOLD OUT
    1 bilet în zona îngrădită Bon Jovi VIP / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Acces la Cortul VIP (bauturi si snack-uri) / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ
  • Ultimate VIP Experience Package - 2445,65 lei - SOLD OUT
    1 bilet în zona îngrădită Bon Jovi VIP / Intrare în avans prin poarta Bon Jovi VIP / Behind the Scenes Tour / Acces la Cortul VIP (bauturi si snack-uri) / Litografie cu semnatura Jon Bon Jovi / Geanta mica de voiaj Jon Bon Jovi Exclusive / Steag Exclusiv / Set exclusiv de pene pentru chitară / Badge și lanyard comemorativ

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 21 iulie 2019

Bon Jovi

Loc
Piața Constituției
Comentează

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Lifestyle

Trupa Bon Jovi lansează o ediție specială a jocului Monopoly - VIDEO

Bon Jovi împlinește 40 de ani de activitate și cu această ocazie lansează o ediție de colecție a popularului joc de societate Monopoly, prezentând momente importante din cariera rockerilor. Află cât costă și de unde îl poți achiziționa.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bon Jovi a gândit o ediție personalizată a jocului Monopoly care prezintă cariera trupei, printre care miile de concerte susținute în peste 50 de țări, pentru peste 35 de milioane de fani. De la începuturile din Asbury Park până la spectacolele sold-out în orașe din întreaga lume, fanii le pot deține pe toate cu noul joc.

Monopoly Bon Jovi include șase jetoane de colecție - simbolul trupei în formă de inimă și cuțit, zâmbetul din "Have a Nice Day", medalionul "Slippery When Wet", harta New Jersey, statul natal al trupei, Forever Logo și chitara acustică a lui Jon Bon Jovi.

Jocul costă 49,99 de dolari și poate fi comandat pe site-ul oficial al trupei.

Admiratorii Bon Jovi pot sărbători, de asemenea, aniversarea trupei cu un calendar pentru 2024, care conține peste 50 de imagini rare și o poster care înglobează momentele importante din cariera de patru decenii a formației americane.

În luna februarie a acestui an, membrii Bon Jovi au mai bifat o reușită pe lista lor. Videoclipul piesei "Livin' On A Prayer" a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Materialul a fost regizat de Wayne Isham și filmat pe 17 septembrie 1986, la Grand Olympic Auditorium din Los Angeles. În ceea ce privește melodia, ea este extrasă de pe albumul "Slippery When Wet" și a dominat topul Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni consecutive în februarie și martie 1987.

Citește în continuare

Trending