Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent"

În concertul de la Arenele Romane, The Motans a filmat live videoclipul noii piese "Valuri mari" - POZE

Pe 31 mai, la "The Motans Grand Concert" de la Arenele Romane, Denis a oferit publicului un show magic, cu multe momente încărcate de emoție și de surprize. Cu prilejul acestui concert, artistul a filmat și un videoclip, pentru noua piesă "Valuri mari", interpretată în premieră la Arene.
The Motans în concert la Arenele Romane, 31 mai 2019

The Motans în concert la Arenele Romane │ FOTO: Global Records

Concertul The Motans de la Arenele Romane a însemnat peste două ore și jumătate de muzică live, scenografie specială, efecte pirotehnice și lasere și 5000 de spectatori care s-au bucurat de o seară spectaculoasă la cel mai mare concert al artistului de până acum.

"Simțiți-vă ca la voi acasă"

În deschiderea show-ului au cântat Lucia, artista indie cunoscută pentru melodii ca "Yours" și "catastrophe", și Dara, o cântăreață din Republica Moldova care a debutat în România cu piesa "Fie ce-o fi", lansată în colaborare cu artiștii Carla’s Dreams, INNA și Antonia.

Lucia la Arenele Romane / The Motans Grand Concert

Lucia la Arenele Romane │ FOTO: Global Records

Denis, împreună cu 5 backing vocals, a intrat pe scenă într-un decor teatral, impresionant, alături de coloane romane în mișcare în formă de statui vivante.

"Mă bucur foarte mult să vă văd pe toți, mă bucur nespus de mult că ați venit cu toate că vremea nu se anunța tocmai bună, dar iată că ține cu noi. Am pregătit aproximativ jumătate de an acest show, o să vedeți foarte multe lucruri frumoase, interesante. Sper din tot sufletul să vă simțiți bine. Simțiți-vă ca la voi acasă", și-a întâmpinat Denis publicul, mărturisind și că este foarte emoționat.

Setlistul concertului a cuprins peste 20 piese, inclusiv melodii ca "Versus", "Înainte să ne fi născut", reorchestrată live pe scenă, cu o harpă, "Jackpot", "August", "1000 RMP", "Nota de plată", "Drama Queen", "POEM" sau "Maraton", interpetată împreună cu un cor de studenți ai Academiei Tehnice Militare.

Grafica realizată exclusiv pentru acest spectacol a fost completată pe toată durata show-ului de artificii, confetti și baloane uriașe.

The Motans la Arenele Romane

The Motans la Arenele Romane │ FOTO: Global Records

Alte momente inedite au inclus brățări luminoase care se aprindeau în funcție de momentele muzicale (idee inspirată de show-urile Coldplay) și tricourile The Motans, cadou pentru fani, care au zburat de pe scenă către public la piesa "1000 RPM".

The Motans a filmat live videoclipul melodiei "Valuri mari" - "Este o piesă foarte puternică pentru mine și sper din tot sufletul să nu plâng de emoție, ca un copil de 12 ani"

Cea mai mare surpriză a serii a fost o cerere deosebită, dar și un cadou pe care Denis Roabeș l-a făcut spectatorilor: rugămintea ca toți cei prezenți să participe la filmarea unui videoclip live, în timpul concertului, pentru noua sa piesă, "Valuri mari", finalizată cu o seară înainte și interpretată pentru prima oară la Arenele Romane.

"Ieri am terminat de scris această piesă și vrem să facem un clip cu voi. O să vă rog ca de la începutul piesei și până la finalul ei să stați cu mâinile în aer. Ele vor simboliza valurile și piesa este despre asta: să nu lăsați niciodată mâinile jos și să faceți valuri. Este o piesă foarte puternică pentru mine și sper din tot sufletul să nu plâng de emoție, ca un copil de 12 ani. Și să sperăm că ne iese din prima dublă", i-a încurajat artistul pe fanii săi.

Seara nu s-a încheiat fără prezența a două invitate foarte iubite, care au electrizat publicul și au fost întâmpinate în ropote de aplauze: Irina Rimes și Delia, alături de care artistul The Motans a interpretat mai multe piese.

Poze The Motans cu Irina Rimes și Delia

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

*Fotografiile din acest material au fost realizate de The Storyalist, Diana Oprișan, Elena Cornila, Emil Kasa, Koss Photography, Ștefan Constantin Georgian.

După această experiență, emoționantă și copleșitoare pentru Denis, el a mulțumit din nou fanilor.

"Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au onorat cu prezența la această reuniune a familiei The Motans, publicul a fost cel care a făcut ca acest concert să fie extraordinar și unic. A fost cu adevărat un Grand Concert, o poveste frumoasă pe care am trăit-o împreună. Mulțumesc Global Records, NGM Creative și desigur echipei The Motans pentru toată munca depusă."

The Motans la Arenele Romane, 31 mai 2019

The Motans │ FOTO: Global Records

Citește mai multe despre The Motans
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
VIDEO: Urmărește show-ul Imagine Dragons de la UEFA Champions League 2019

Imagine Dragons a cântat la ceremonia de deschidere a finalei UEFA Champions League 2019, stârnind valuri de aprecieri în online....

Închide