Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Lucia - Yours

Lucia a lansat videoclipul noului single ”Yours”. Piesa se va regăsi pe albumul de debut al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

După vara lui 2014 petrecută în Los Angeles, în studioul de înregistrări, Lucia a revenit în țară cu forțe proaspete și piese noi. Până la finalizarea albumului de debut, care va fi lansat în curând, Lucia prezintă publicului o nouă compoziție, însoțită de videoclip. Melodia se numește ”Yours” și pune în valoarea sensibilitatea vocii artistei.

”Videoclipul piesei ”Yours” e aici ! Sper să vă placă și să rămâneți pe frecvențe pentru album! Va ieși pe piață foarte curând!”, a transmis Lucia fanilor săi.

Lucia a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei „Silence„, un cover după un single al băieților de la The MOOoD. Chiar de la început, clipul realizat pentru această piesă s-a bucurat de promovarea celor de la CreativeMonkeyz, single-ul fiind prezentat în cadrul emisiunii Miez. Interesul publicului a crescut apoi treptat, pe măsură ce videoclipul a fost share-uit. Deși multă vreme i s-a spus „fata cu coverul”, așa a reușit să strângă primii săi fani, să își audă vocea la radio și să ajungă să cânte în 2012 la Summer Well.

Videoclipul piesei „Silence” a strâns până în prezent aproape 15 milioane de vizualizari pe YouTube, aducându-i în continuare Luciei noi fani, atât din țară, cât și de peste hotare.

Citește mai multe despre Lucia
Videoclipuri cu Lucia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE