Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Lucia - Yours

Lucia a lansat videoclipul noului single ”Yours”. Piesa se va regăsi pe albumul de debut al artistei, așteptat pe piață anul acesta.
Urmărește-ne pe

După vara lui 2014 petrecută în Los Angeles, în studioul de înregistrări, Lucia a revenit în țară cu forțe proaspete și piese noi. Până la finalizarea albumului de debut, care va fi lansat în curând, Lucia prezintă publicului o nouă compoziție, însoțită de videoclip. Melodia se numește ”Yours” și pune în valoarea sensibilitatea vocii artistei.

”Videoclipul piesei ”Yours” e aici ! Sper să vă placă și să rămâneți pe frecvențe pentru album! Va ieși pe piață foarte curând!”, a transmis Lucia fanilor săi.

Lucia a ajuns în atenția publicului odată cu lansarea piesei „Silence„, un cover după un single al băieților de la The MOOoD. Chiar de la început, clipul realizat pentru această piesă s-a bucurat de promovarea celor de la CreativeMonkeyz, single-ul fiind prezentat în cadrul emisiunii Miez. Interesul publicului a crescut apoi treptat, pe măsură ce videoclipul a fost share-uit. Deși multă vreme i s-a spus „fata cu coverul”, așa a reușit să strângă primii săi fani, să își audă vocea la radio și să ajungă să cânte în 2012 la Summer Well.

Videoclipul piesei „Silence” a strâns până în prezent aproape 15 milioane de vizualizari pe YouTube, aducându-i în continuare Luciei noi fani, atât din țară, cât și de peste hotare.

Citește mai multe despre Lucia
Videoclipuri cu Lucia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE