Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Reprezentația Madonnei la finala Eurovision, sub semnul întrebării

Reprezentația Madonnei din cadrul concursului Eurovision este pusă sub semnul întrebării din pricina situației politice din Israel. Deși cântăreața a fost anunțată că va face parte din finala concursului, cu o reprezentație de două piese, contractul oficial nu este încă semnat, negocierile aflându-se încă în derulare.

Publicat

pe

Madonna ținând un discurs pe fondul atentatelor din Paris
Madonna ținând un discurs pe fondul atentatelor din Paris

În luna aprilie a acestui an, reprezentanții oficiali ai Madonnei au anunțat participarea vedetei la finala competiției internaționale Eurovision, cu o reprezentație live a două piese în intervalul principal de jurizare. La acest moment, reprezentația ei este pusă sub semnul întrebării, spun organizatorii Eurovision, iar contractul este încă sub negociere, nefiind semnat.

Se pare că vestea venirii Madonnei în Israel a stârnit reacții din partea protestatarilor care militează împotriva conflictului dintre Israel și Palestina. De asemenea, figuri publice din domeniul muzical în frunte cu Roger Waters și-au exprimat protestul împotriva reprezentațiilor muzicale pe teritoriul Israelului, și în mod direct împotriva apariției Madonnei la concursul Eurovision. Motivele enunțate sunt acelea că actele non-umanitare care se petrec în Israel, în conflictul și regimul cu Palestina, ar fi susținute de oricine cântă pe acest teritoriu.

Declarația Madonnei în urma acestor reacții este următoarea:

Nu mă voi opri din a cânta pentru a mă potrivi cu agenda politică a cuiva, și nu mă voi opri din a vorbi despre violarea drepturilor omului oriunde s-ar întâmpla asta în lume.

Sper și mă rog că ne vom elibera curând de acest ciclu al distrugerilor și că vom crea o nouă cărare către pace.

Madonna a fost anunțată că va cânta două piese în intervalul de jurizare de la finala Eurovision de pe 18 mai, una de pe noul album "Madame X" și încă o piesă din repertoriul mai vechi.

Unul din membrii comitetului executiv din organizarea concursului, Jon Ola Sand, a declarat că sosirea Madonnei este încă sub semnul întrebării. Pentru a o putea primi este nevoie să fie stabilit cadrul potrivit, contractul să fie semnat și negocierile finale să se desfășoare cu succes.

Așteptăm verdictul final, cu cateva zile înainte de ziua finalei Eurovision de pe 18 mai 2019.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Filmul biografic despre Madonna a fost sistat

Se pare că filmul biografic despre Madonna, cu Julia Garner în rolul principal, nu se va concretiza până la urmă. Proiectul urma să fie regizat de însăși regina muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Filmul biografic al legendarei Madonna își ia o vacanță pe termen nedeterminat. Potrivit Variety, proiectul cinematografic nu mai este în curs de dezvoltare la Universal Pictures. Vestea a venit la scurt timp după ce Madonna a anunțat "Celebration Tour", un turneu mondial ce acoperă întreaga sa carieră. Se pare că artista se va concentra strict pe turneu, dar rămâne chitită să facă un film despre viața ei într-o bună zi.

"Celebration Tour" este un turneu imens, cu peste 30 de concerte la nivel mondial. Evenimentul sărbătorește cei 40 de ani de carieră ai Madonnei. Turneul începe pe 15 iulie în Vancouver, apoi va ajunge în orașe precum Seattle, Denver, Chicago, Toronto, Miami, Los Angeles și multe altele, inclusiv cu show-uri de patru nopți în New York și Londra.

În septembrie 2020, Madonna a dezvăluit că scria scenariul filmului împreună cu Diablo Cody ("Juno" și "Jennifer’s Body"), înainte de a anunța că se va ocupa și de regie. În ceea ce privește distribuția, după mai multe opțiuni pentru rolul principal - Sydney Sweeney, Sky Ferreira, Alexa Demie sau Florence Pugh, Julia Garner a fost aleasă în cele din urmă să o interpreteze pe regina muzicii pop. Garner este cunoscută mai ales pentru rolurile din "Ozark" și "Inventing Anna".

Madonna a lucrat ca regizor la două lungmetraje: "Filth and Wisdom", o dramă din 2008, plasată în Regatul Unit, și "W.E.", din 2011, o poveste de dragoste istorică despre abdicarea regelui Edward al VIII-lea pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson.

Citește în continuare

Trending