Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Reprezentația Madonnei la finala Eurovision, sub semnul întrebării

Reprezentația Madonnei din cadrul concursului Eurovision este pusă sub semnul întrebării din pricina situației politice din Israel. Deși cântăreața a fost anunțată că va face parte din finala concursului, cu o reprezentație de două piese, contractul oficial nu este încă semnat, negocierile aflându-se încă în derulare.

Publicat

pe

Madonna ținând un discurs pe fondul atentatelor din Paris
Madonna ținând un discurs pe fondul atentatelor din Paris

În luna aprilie a acestui an, reprezentanții oficiali ai Madonnei au anunțat participarea vedetei la finala competiției internaționale Eurovision, cu o reprezentație live a două piese în intervalul principal de jurizare. La acest moment, reprezentația ei este pusă sub semnul întrebării, spun organizatorii Eurovision, iar contractul este încă sub negociere, nefiind semnat.

Se pare că vestea venirii Madonnei în Israel a stârnit reacții din partea protestatarilor care militează împotriva conflictului dintre Israel și Palestina. De asemenea, figuri publice din domeniul muzical în frunte cu Roger Waters și-au exprimat protestul împotriva reprezentațiilor muzicale pe teritoriul Israelului, și în mod direct împotriva apariției Madonnei la concursul Eurovision. Motivele enunțate sunt acelea că actele non-umanitare care se petrec în Israel, în conflictul și regimul cu Palestina, ar fi susținute de oricine cântă pe acest teritoriu.

Declarația Madonnei în urma acestor reacții este următoarea:

Nu mă voi opri din a cânta pentru a mă potrivi cu agenda politică a cuiva, și nu mă voi opri din a vorbi despre violarea drepturilor omului oriunde s-ar întâmpla asta în lume.

Sper și mă rog că ne vom elibera curând de acest ciclu al distrugerilor și că vom crea o nouă cărare către pace.

Madonna a fost anunțată că va cânta două piese în intervalul de jurizare de la finala Eurovision de pe 18 mai, una de pe noul album "Madame X" și încă o piesă din repertoriul mai vechi.

Unul din membrii comitetului executiv din organizarea concursului, Jon Ola Sand, a declarat că sosirea Madonnei este încă sub semnul întrebării. Pentru a o putea primi este nevoie să fie stabilit cadrul potrivit, contractul să fie semnat și negocierile finale să se desfășoare cu succes.

Așteptăm verdictul final, cu cateva zile înainte de ziua finalei Eurovision de pe 18 mai 2019.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Julia Garner devine Madonna într-un viitor film biografic

Julia Garner a obținut un rol semnificativ pentru cariera sa actoricească. Tânăra de 28 de ani o va interpreta pe Madonna, într-un film biografic ce ar fi regizat chiar de legenda muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Actriţei Julia Garner, cunoscută pentru producțiile "Inventing Anna" și "Ozark", i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop. Garner a fost unul dintre numeroase nume celebre din cinematografie care au susținut audiții pentru rol. Printre alte candidate s-au numărat Florence Pugh, Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira.

Potrivit The Hollywood Reporter, procesul de audiție a fost unul complex, incluzând sesiuni intense de dans cu propriul coregraf al Madonnei, precum și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna. Regina muzicii pop este posibil să regizeze filmul biografic, mai ales că a lucrat la scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson.

"Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator - un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea vieții mele prin vocea și viziunea mea", potrivit unui comunicat menționat de Variety.

Julia Garner a câștigat două Premii Emmy pentru rolul ei ca Ruth Langmore din serialul "Ozark" de pe Netflix. De asemenea, ea a câștigat recent aprecierea criticilor pentru portretizarea șarlatanei Anna Delvey din filmul "Inventing Anna".

Citește în continuare

Trending