Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Madonna e "Madame X", "un agent secret" - TEASER ALBUM

Madonna intră în pielea unui nou personaj, intitulat "Madame X". Acesta este și titlul noului ei album, despre care aflăm primele detalii cu prilejul unui teaser video misterios.
Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”

Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”

"Regina reinventării" face încă odată ceea ce știe cel mai bine: dă naștere unui nou personaj, în jurul căruia creează universul viitorului ei album. Cel de-al 14-lea material de studio al Madonnei se numește "Madame X", iar lansarea lui este prefațată de un teaser video intrigant, din care aflăm că artista va intra în pielea unui personaj complex, cu identități multiple.

"M-am hotărât să-mi numesc albumul "Madame X",

Madame X e un agent secret. Care călătorește în jurul lumii. Schimbându-și identitatea. Luptând pentru libertate. Aducând lumina în locurile întunecate. E o dansatoare. Un profesor. Un șef de stat. O menajeră. Un călăreț. Un prizonier. Un student. O mamă. Un copil. O profesoară. O călugăriță. O cântăreață. O sfântă. O desfrânată. Un spion în casa iubirii. Sunt Madame X", ne anunță Madonna.

În clipul de 90 de secunde sunt inserate și fragmente audio din noile ei piese, teaser-ul introducând ascultătorul atât în povestea albumului, cât și în ambientul muzical brodat pe marginea narațiunii.

VIDEO: Madonna e "Madame X" în teaser-ul noului ei album

Alte detalii privind noul album nu au fost încă dezvăluite. "Madame X" va fi lansat, însă, cel mai probabil vara aceasta, urmând să intre pe piață la 4 ani distanță de la apariția LP-ului anterior, "Rebel Heart".

Una dintre noile melodii de pe discul "Madame X" va fi interpretată live în premieră la  Eurovision Song Contest 2019. Artista va fi invitat special, urmând să interpreteze în cadrul acestui concurs două melodii, în schimbul unui onoriariu uriaș. Potrivit ziarului israelian haaretz.com, suma a fost oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian Sylvan Adams.

Aceasta nu va fi prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012, vizitând Israelul și cu alte ocazii, pe fondul interesului ei pentru Cabala.

Citește mai multe despre Madonna
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Seredinschi a lansat piesa “Iartă-mă să te iert” în primul său concert din Bucureşti

Seredinschi, una dintre prezenţele cele mai fresh pe scena muzicală românească a lansat o nouă piesă, "Iartă-mă să te iert"...

Închide