Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Madonna e "Madame X", "un agent secret" - TEASER ALBUM

Madonna intră în pielea unui nou personaj, intitulat "Madame X". Acesta este și titlul noului ei album, despre care aflăm primele detalii cu prilejul unui teaser video misterios.

Publicat

pe

Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”
Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”

"Regina reinventării" face încă odată ceea ce știe cel mai bine: dă naștere unui nou personaj, în jurul căruia creează universul viitorului ei album. Cel de-al 14-lea material de studio al Madonnei se numește "Madame X", iar lansarea lui este prefațată de un teaser video intrigant, din care aflăm că artista va intra în pielea unui personaj complex, cu identități multiple.

"M-am hotărât să-mi numesc albumul "Madame X",

Madame X e un agent secret. Care călătorește în jurul lumii. Schimbându-și identitatea. Luptând pentru libertate. Aducând lumina în locurile întunecate. E o dansatoare. Un profesor. Un șef de stat. O menajeră. Un călăreț. Un prizonier. Un student. O mamă. Un copil. O profesoară. O călugăriță. O cântăreață. O sfântă. O desfrânată. Un spion în casa iubirii. Sunt Madame X", ne anunță Madonna.

În clipul de 90 de secunde sunt inserate și fragmente audio din noile ei piese, teaser-ul introducând ascultătorul atât în povestea albumului, cât și în ambientul muzical brodat pe marginea narațiunii.

VIDEO: Madonna e "Madame X" în teaser-ul noului ei album

Alte detalii privind noul album nu au fost încă dezvăluite. "Madame X" va fi lansat, însă, cel mai probabil vara aceasta, urmând să intre pe piață la 4 ani distanță de la apariția LP-ului anterior, "Rebel Heart".

Una dintre noile melodii de pe discul "Madame X" va fi interpretată live în premieră la  Eurovision Song Contest 2019. Artista va fi invitat special, urmând să interpreteze în cadrul acestui concurs două melodii, în schimbul unui onoriariu uriaș. Potrivit ziarului israelian haaretz.com, suma a fost oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian Sylvan Adams.

Aceasta nu va fi prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012, vizitând Israelul și cu alte ocazii, pe fondul interesului ei pentru Cabala.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Madonna a fost internată la terapie intensivă

Madonna și-a amânat turneul mondial "Celebration" după ce a fost internată la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene. Anunțul a fost făcut de managerul artistei. Te invităm să citești declarația completă.

Publicat

pe

Videoclip Madonna Swae Lee Crave
Videoclip Madonna Swae Lee Crave │ FOTO: Madonna

Potrivit publicației Page Six, Madonna a fost găsită inconștientă și dusă de urgență la un spital din New York sâmbătă, 24 iunie. Artista de 64 de ani ar fi fost intubată cel puțin o noapte, înainte ca medicii să considere că starea sa de sănătate s-a stabilizat. Managerul său, Guy Oseary, a făcut următoarea declarație:

"Sâmbătă, 24 iunie, Madonna a dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o internare de câteva zile în secția de terapie intensivă. Sănătatea ei se îmbunătățește, totuși, este încă sub supraveghere medicală. Se așteaptă o recuperare completă.

În acest moment, va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turneul. Vă vom dezvălui mai multe detalii în curând, pe măsură ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și a concertelor reprogramate".

Vedeta pop ar fi trebuit să înceapă luna viitoare turneul "Celebration", care serbează 40 de ani de activitate. Călătoria muzicală ar fi început în Vancouver pe 15 iulie. Alte concerte erau programate în New York, Chicago, Miami, Washington, Houston, Los Angeles, Las Vegas și alte orașe până la începutul lunii octombrie, când traseul ar fi ajuns în U.K. și Europa.

Recent, Madonna a fost prezentă pe două colaborări. Este vorba de "Vulgar", cântată alături de Sam Smith, precum și "Popular", un featuring cu The Weeknd și Playboi Carti. Cea din urmă piesă este extrasă de pe coloana sonoră a seriei "The Idol" de pe HBO Max.

Citește în continuare

Muzică nouă

Sam Smith şi Madonna lansează piesa "Vulgar"

Chiar dacă problemele de sănătate l-au făcut să anuleze concerte în această vară, Sam Smith rămâne relevant lansând un veritabil "banger". E vorba despre piesa "Vulgar", o colaborare cu Madonna care se va auzi cu siguranţă în cluburi în 2023.

Publicat

pe

Sam Smith interpreteaza Gloria la Saturday Night Live
Sam Smith interpreteaza Gloria la Saturday Night Live │ FOTO: NBC

Se pare că piesa "Vulgar" a luat naştere la doar o zi după ce Sam Smith a câştigat un premiu Grammy pentru piesa "Unholy", alături de Kim Petras. Atunci Smith a cunoscut-o pe Madonna şi cei doi au intrat în studio pentru a înregistra acest track. Aparent imediat după Grammy-uri cei doi şi "o echipă de oameni foarte talentaţi" au început să lucreze la single.

Energia din spatele său este potenţată de premiul tocmai primit. Madonna şi Sam Smith s-au apropiat mult de la premiile Grammy2 023 încoace. Madonna îi vede pe Smith şi Kim Petras ca "rebeli" şi personaje provocatoare, fix cum a fost şi artista pe parcursul carierei sale. De altfel reprezentaţiile edgy ale lui "Unholy" arată că lui Smith îi place să îşi asume riscuri.

Şi-au atras multe critici cu privire la utilizarea de imagini satanice şi teme sexuale. Revenind la "Vulgar", aceasta este o melodie sacadată, glitchy, de club, cu voci ca în anii '90, voci dramatice care fac afirmaţii, nu recită versuri catchy şi pop. E interesant şi că Smith şi Madonna cântă că "Vulgar te va face să dansezi, nu are nevoie de chorus", o blasfemie pentru hitmakerii din ziua de azi. De producţie s-au ocupat aceiaşi oameni ca şi în cazul lui "Unholy", Ilya, Cirkut, Omer Fedi, Ryan Tedder, Jimmy Napes, Lauren D'eLia. Influenţele orientale de la "Unholy" se regăsesc şi aici.

Sam Smith se află acum în turneul global de promovare a noului său album, "Gloria". Din păcate el a fost nevoit să anuleze câteva concerte din turneu, inclusiv cel din România, din cauza unor probleme cu corzile vocale.

Şi Madonna se pregăteşte de propriul turneu global, care debutează pe 15 iulie în Vancouver şi include opriri în SUA. UK şi Europa. 35 de oraşe sunt vizate şi totul se încheie în Los Angeles pe 27 septembrie.

Citește în continuare

Trending