Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Madonna e "Madame X", "un agent secret" - TEASER ALBUM

Madonna intră în pielea unui nou personaj, intitulat "Madame X". Acesta este și titlul noului ei album, despre care aflăm primele detalii cu prilejul unui teaser video misterios.

Publicat

pe

Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”
Madonna în teaser-ul noului album ”Madame X”

"Regina reinventării" face încă odată ceea ce știe cel mai bine: dă naștere unui nou personaj, în jurul căruia creează universul viitorului ei album. Cel de-al 14-lea material de studio al Madonnei se numește "Madame X", iar lansarea lui este prefațată de un teaser video intrigant, din care aflăm că artista va intra în pielea unui personaj complex, cu identități multiple.

"M-am hotărât să-mi numesc albumul "Madame X",

Madame X e un agent secret. Care călătorește în jurul lumii. Schimbându-și identitatea. Luptând pentru libertate. Aducând lumina în locurile întunecate. E o dansatoare. Un profesor. Un șef de stat. O menajeră. Un călăreț. Un prizonier. Un student. O mamă. Un copil. O profesoară. O călugăriță. O cântăreață. O sfântă. O desfrânată. Un spion în casa iubirii. Sunt Madame X", ne anunță Madonna.

În clipul de 90 de secunde sunt inserate și fragmente audio din noile ei piese, teaser-ul introducând ascultătorul atât în povestea albumului, cât și în ambientul muzical brodat pe marginea narațiunii.

VIDEO: Madonna e "Madame X" în teaser-ul noului ei album

Alte detalii privind noul album nu au fost încă dezvăluite. "Madame X" va fi lansat, însă, cel mai probabil vara aceasta, urmând să intre pe piață la 4 ani distanță de la apariția LP-ului anterior, "Rebel Heart".

Una dintre noile melodii de pe discul "Madame X" va fi interpretată live în premieră la  Eurovision Song Contest 2019. Artista va fi invitat special, urmând să interpreteze în cadrul acestui concurs două melodii, în schimbul unui onoriariu uriaș. Potrivit ziarului israelian haaretz.com, suma a fost oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian Sylvan Adams.

Aceasta nu va fi prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012, vizitând Israelul și cu alte ocazii, pe fondul interesului ei pentru Cabala.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Julia Garner devine Madonna într-un viitor film biografic

Julia Garner a obținut un rol semnificativ pentru cariera sa actoricească. Tânăra de 28 de ani o va interpreta pe Madonna, într-un film biografic ce ar fi regizat chiar de legenda muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Actriţei Julia Garner, cunoscută pentru producțiile "Inventing Anna" și "Ozark", i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop. Garner a fost unul dintre numeroase nume celebre din cinematografie care au susținut audiții pentru rol. Printre alte candidate s-au numărat Florence Pugh, Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira.

Potrivit The Hollywood Reporter, procesul de audiție a fost unul complex, incluzând sesiuni intense de dans cu propriul coregraf al Madonnei, precum și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna. Regina muzicii pop este posibil să regizeze filmul biografic, mai ales că a lucrat la scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson.

"Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator - un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea vieții mele prin vocea și viziunea mea", potrivit unui comunicat menționat de Variety.

Julia Garner a câștigat două Premii Emmy pentru rolul ei ca Ruth Langmore din serialul "Ozark" de pe Netflix. De asemenea, ea a câștigat recent aprecierea criticilor pentru portretizarea șarlatanei Anna Delvey din filmul "Inventing Anna".

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending