Urmărește-ne în Social Media

Dua Lipa - Levitating (feat. Madonna and Missy Elliott) [The Blessed Madonna Remix]

Dua Lipa a lansat remixul piesei "Levitating", ce se găsește pe cel mai recent album, "Future Nostalgia". Noua variantă este o colaborare cu Madonna, Missy Elliott și The Blessed Madonna, producătoare și DJ. Materialul beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Future Nostalgia", materialul pe care Dua Lipa l-a adus în fața fanilor la sfârșitul lunii martie, a devenit unul dintre cele mai ascultate și apreciate albume lansate în acest an. Influențele disco și atmosfera antrenantă a pieselor i-au făcut pe ascultători să se ridice și să danseze, îndulcind puțin perioada izolării la domiciliu.

Dua Lipa dorește să continue povestea începută cu "Future Nostalgia", astfel că luna acesta va lansa un album de remix-uri, intitulat "Club Future Nostalgia". Artista le-a oferit fanilor o mostră din acest material odată cu lansarea "Levitating" feat. Madonna and Missy Elliott.

Noua variantă a piesei are mai multe elemente electronice și un bass mai puternic. Atmosfera dansantă a originalului se simte și mai intens în versiunea remixată. Această intenție este susținută de videoclipul regizat de Will Hooper. Dua Lipa se mișcă pe ritmurile electro, disco, Missy Elliott transmite multă energie, iar celelalte personaje completează povestea vizuală.

"Club Future Nostalgia: The Remix Album" va fi lansat pe 28 august și mai conține colaborări cu Mark Ronson și Gwen Stefani. Pe cea din urmă, Dua Lipa a intervievat-o la show-ul lui Jimmy Kimmel. Cele două au discutat despre relația lui Gwen cu Blake Shelton și despre viața la fermă, dar și despre muzică și colaborări.

PUBLICITATE
Comentarii

Premii muzicale

Kate Bush, Missy Elliott, Rage Against the Machine se numără printre artiștii introduși în Rock & Roll Hall of Fame 2023 - LISTĂ COMPLETĂ

Noi artiști au fost introduși în Rock and Roll Hall of Fame 2023. Lista cuprinde nume cu rezonanță, ca Willie Nelson, Kate Bush, Rage Against the Machine, Missy Elliott, Sheryl Crow sau George Michael.

Publicat

pe

Rock & Roll Hall of Fame 2023
Rock & Roll Hall of Fame 2023 │ FOTO: captură YouTube / Rock & Roll Hall of Fame

Pentru a fi eligibil pentru nominalizare, un artist sau o trupă trebuie să fi lansat prima înregistrare comercială cu cel puțin 25 de ani înainte de anul nominalizării. Patru dintre artiști s-au aflat la prima nominalizare - Sheryl Crow, Missy Elliott, George Michael, Willie Nelson. Acesta a fost primul an de eligibilitate pentru Missy Elliott.

Buletinele de vot pentru nominalizări au fost trimise unui organism internațional format din peste 1.000 de artiști, istorici și membri ai industriei muzicale. Au fost luate în considerare impactul muzical și influența unui artist asupra altor artiști, durata și valoarea carierei, precum și inovația și excelența în stil și tehnică. De asemenea, fanii din întreaga lume au participat la procesul de selecție prin Votul Fanilor.

Artiștii vor fi celebrați într-o ceremonie de introducere care va avea loc pe 3 noiembrie la Barclays Center din Brooklyn.

Listă artiști introduși în Rock & Roll Hall of Fame 2023

Categoria Interpret

 • Kate Bush
 • Sheryl Crow
 • Missy Elliott
 • George Michael
 • Willie Nelson
 • Rage Against the Machine
 • The Spinners

Premiu de Influență Muzicală

 • DJ Kool Herc
 • Link Wray

Premiu de Excelență Muzicală 

 • Chaka Khan
 • Al Kooper
 • Bernie Taupin

Premiul Ahmet Ertegun 

 • Don Cornelius
Citește în continuare

Muzică și film

Filmul biografic despre Madonna a fost sistat

Se pare că filmul biografic despre Madonna, cu Julia Garner în rolul principal, nu se va concretiza până la urmă. Proiectul urma să fie regizat de însăși regina muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Filmul biografic al legendarei Madonna își ia o vacanță pe termen nedeterminat. Potrivit Variety, proiectul cinematografic nu mai este în curs de dezvoltare la Universal Pictures. Vestea a venit la scurt timp după ce Madonna a anunțat "Celebration Tour", un turneu mondial ce acoperă întreaga sa carieră. Se pare că artista se va concentra strict pe turneu, dar rămâne chitită să facă un film despre viața ei într-o bună zi.

"Celebration Tour" este un turneu imens, cu peste 30 de concerte la nivel mondial. Evenimentul sărbătorește cei 40 de ani de carieră ai Madonnei. Turneul începe pe 15 iulie în Vancouver, apoi va ajunge în orașe precum Seattle, Denver, Chicago, Toronto, Miami, Los Angeles și multe altele, inclusiv cu show-uri de patru nopți în New York și Londra.

În septembrie 2020, Madonna a dezvăluit că scria scenariul filmului împreună cu Diablo Cody ("Juno" și "Jennifer’s Body"), înainte de a anunța că se va ocupa și de regie. În ceea ce privește distribuția, după mai multe opțiuni pentru rolul principal - Sydney Sweeney, Sky Ferreira, Alexa Demie sau Florence Pugh, Julia Garner a fost aleasă în cele din urmă să o interpreteze pe regina muzicii pop. Garner este cunoscută mai ales pentru rolurile din "Ozark" și "Inventing Anna".

Madonna a lucrat ca regizor la două lungmetraje: "Filth and Wisdom", o dramă din 2008, plasată în Regatul Unit, și "W.E.", din 2011, o poveste de dragoste istorică despre abdicarea regelui Edward al VIII-lea pentru a se căsători cu americanca Wallis Simpson.

Citește în continuare