Urmărește-ne în Social Media

Madonna - Hung Up on Tokischa

Madonna a lansat un remix al hit-ului "Hung Up" alături de rapperița dominicană Tokischa. Colaborarea se numește "Hung up on Tokischa" și beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Madonna și Tokischa au dat un nou suflu celebrei "Hung Up". Noua variantă se bucură de elemente rap, trap și versuri în limba spaniolă. Ca să se potrivească cu noua poveste transmisă de remix, Madonna și Tokischa au lansat și un videoclip oficial.

Regizat de Sasha Kasiuha, materialul video este colorat și dinamic. Sunt prezentate scene de dans, dar și elemente sexuale.

"Hung Up on Tokischa" este extrasă de pe "Finally Enough Love: 50 Number Ones", un album de remix-uri lansat de Madonna prin casa de discuri Warner Records. Materialul a fost lansat în două etape. O ediție scurtă, de 16 piese, intitulată "Finally Enough Love", a fost lansată pe 24 iunie 2022. Ediția completă de 50 de piese și toate formatele fizice ale albumului au fost lansate pe 19 august. Albumul marchează un real succes al artistei: 50 de piese care au ocupat locul 1 în topul US Billboard Dance Club Songs.

Recent, Madonna s-a concentrat și pe domeniul cinematografiei. Regina muzicii pop a lucrat la un film biografic și a scris un scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson. Actrița Julia Garner o va portretiza pe cântăreața de 64 de ani.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Julia Garner devine Madonna într-un viitor film biografic

Julia Garner a obținut un rol semnificativ pentru cariera sa actoricească. Tânăra de 28 de ani o va interpreta pe Madonna, într-un film biografic ce ar fi regizat chiar de legenda muzicii pop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Julia Garner / Madonna
Julia Garner / Madonna │ FOTO: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon / Videoclip Swae Lee Crave

Actriţei Julia Garner, cunoscută pentru producțiile "Inventing Anna" și "Ozark", i s-a oferit rolul Madonnei într-un viitor film biografic despre starul pop. Garner a fost unul dintre numeroase nume celebre din cinematografie care au susținut audiții pentru rol. Printre alte candidate s-au numărat Florence Pugh, Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young, dar și cântărețele Bebe Rexha și Sky Ferreira.

Potrivit The Hollywood Reporter, procesul de audiție a fost unul complex, incluzând sesiuni intense de dans cu propriul coregraf al Madonnei, precum și sesiuni de canto și lectură cu însăși Madonna. Regina muzicii pop este posibil să regizeze filmul biografic, mai ales că a lucrat la scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson.

"Vreau să transmit călătoria incredibilă prin care m-a dus viața ca artist, muzician, dansator - un om care încearcă să-și croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna muzica. Muzica m-a ambiționat și arta m-a ținut în viață. Sunt atât de multe povești nespuse și cine mai bine să le spună dacă nu eu. Este esențial să împărtășesc povestea vieții mele prin vocea și viziunea mea", potrivit unui comunicat menționat de Variety.

Julia Garner a câștigat două Premii Emmy pentru rolul ei ca Ruth Langmore din serialul "Ozark" de pe Netflix. De asemenea, ea a câștigat recent aprecierea criticilor pentru portretizarea șarlatanei Anna Delvey din filmul "Inventing Anna".

Citește în continuare