Urmărește-ne în Social Media

Madonna - Hung Up on Tokischa

Madonna a lansat un remix al hit-ului "Hung Up" alături de rapperița dominicană Tokischa. Colaborarea se numește "Hung up on Tokischa" și beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Madonna și Tokischa au dat un nou suflu celebrei "Hung Up". Noua variantă se bucură de elemente rap, trap și versuri în limba spaniolă. Ca să se potrivească cu noua poveste transmisă de remix, Madonna și Tokischa au lansat și un videoclip oficial.

Regizat de Sasha Kasiuha, materialul video este colorat și dinamic. Sunt prezentate scene de dans, dar și elemente sexuale.

"Hung Up on Tokischa" este extrasă de pe "Finally Enough Love: 50 Number Ones", un album de remix-uri lansat de Madonna prin casa de discuri Warner Records. Materialul a fost lansat în două etape. O ediție scurtă, de 16 piese, intitulată "Finally Enough Love", a fost lansată pe 24 iunie 2022. Ediția completă de 50 de piese și toate formatele fizice ale albumului au fost lansate pe 19 august. Albumul marchează un real succes al artistei: 50 de piese care au ocupat locul 1 în topul US Billboard Dance Club Songs.

Recent, Madonna s-a concentrat și pe domeniul cinematografiei. Regina muzicii pop a lucrat la un film biografic și a scris un scenariu împreună cu Diablo Cody și Erin Cressida Wilson. Actrița Julia Garner o va portretiza pe cântăreața de 64 de ani.

Comentarii