Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Madonna va cânta la Eurovision 2019 pe un onorariu uriaș

În ipostaza de invitat special, Madonna va urca pe scena Eurovision Song Contest, eveniment ce se va desfășura în luna mai, la Tel Aviv.
Madonna

Onorariul cântăreței va fi de aproximativ 1 milion de dolari, suma fiind oferită de miliardarul şi filantropul israelian-canadian, Sylvan Adams, potrivit ziarului israelian haaretz.com.

Omul de afaceri s-a născut și a crescut în Canada, iar în anul 2015 s-a stabilit în Tel Aviv. A finanțat mai multe proiecte sportive și educaționale și a sugerat ca Giro d'Italia, cunoscuta cursă de biciclete, să aibă loc în Israel. Evenimentul a avut loc în 2018 și a costat 80 de milioane de dolari, banii provenind din donația miliardarului. Tot în 2018, Sylvan Adams a donat cinci milioane de dolari organizaţiei nonprofit "SpaceIL", care se află în spatele iniţiativei cu primele nave spaţiale israeliene.

Madonna va cânta, cel mai probabil, două piese, printre care și o compoziţie nouă. Publicaţia israeliană mai notează că producătorii concursului muzical au avut discuţii îndelungate cu artista în ceea ce privește noua piesă, deoarece aceasta ar conţine un mesaj politic. Este de aşteptat ca Madonna să fie însoţită de 160 de persoane la Tel Aviv.

Nu este prima vizită a artistei în Israel. Madonna a susținut concerte în această țară în 1993, 2009 și 2012. De asemenea, a mai vizitat Israelul și cu alte ocazii, datorate interesul său pentru Cabala.

Recent, Madonna a redevenit subiect de ştiri, postând un teaser ce ar putea fi asociat unui nou album.

Sub sloganul "Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. La ediția cu numărul 64 a competiției muzicale, alături de România s-au mai înscris 41 de țări.

RECOMANDARE: Urmărește interviul acordat de Ester Peony publicației noastre

România va intra în concurs în a doua semifinală, fiind reprezentată de Ester Peony, cu piesa "On a Sunday".

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Madonna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Irina Rimes cântă cu The Motans pe noua piesă "POEM" - Teaser Video

Irina Rimes şi The Motans colaborează din nou. Artiştii au postat un teaser pe YouTube, pentru o piesă numită "POEM",...

Închide