Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Mihail: un nou concept de show, prima oară la Untold

După succesul piesei "Who you are", Mihail a cucerit publicul de la Untold cu un nou concept de show, într-o formulă complexă. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Mihail a fost unul dintre headlinerii de pe scena Forest în ultima zi a festivalului, unde timp de aproximativ o oră a reușit să capteze publicul cu piese precum “Noi ne privim", “Mă ucide ea”, “Who You Are”, dar și câteva surprize pregătite special pentru eveniment.

În timp ce “Who You Are” crește în topurile de specialitate, Mihail și-a pus la punct și un nou concept de show. Dacă până acum artistul ne-a obișnuit în formula solo, alături doar de o chitară acustică, noul show cuprinde Pad-uri, chitare electrice și loopers, alături de el pe scenă fiind Dan Petean, chitaristul Dirty Shirt și For The Wicked.

"E primul concert în această formulă, deci clar am avut emoții. M-a bucurat foarte mult reacția publicului și faptul că au simțit ce am încercat noi să transmitem"- Mihail

“Who You Are”, cel mai nou single al artistului, se apropie de 7 milioane de vizualizari pe Youtube, bucurându-se de o primire incredibilă din partea fanilor, care cântă alături de artist fiecare vers în timpul concertelor.

“Piesa este inspirată din diferite momente din viața, atunci când faci un pas înapoi și încerci să asimilezi ceea ce se întamplă în jurul tău. Ultimul an pentru mine a fost o perioadă de regăsire, în care am încercat să descopăr cine am devenit eu și dacă-mi place această persoană.” - Mihail

Citește mai multe despre Mihail (Mihail Sandu)
Ispas Ingrid este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eminem va lansa un nou album în această toamnă

Eminem e gata să lanseze un nou album, al nouălea din cariera sa prolifică. Marshall Matters a început să posteze...

Închide