Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pe durata carantinei, Radiohead va difuza în fiecare săptămână câte un concert live

Pentru a face izolare mai ușor de îndurat, Radiohead va săpa în arhive și le va aduce fanilor o serie de show-uri live.

Publicat

pe

Radiohead
Radiohead

Într-o postare pe Instagram, trupa și-a făcut clară intenția. O dată pe săptămână va difuza cele mai emblematice concerte live susținute de-a lungul timpului. Prin acest gest, Radiohead încearcă să le aducă un zâmbet pe buze fanilor în timpul pandemiei de COVID-19.

"Acum că nu aveți de ales dacă vă place sau nu o noapte liniștită acasă, vă prezentăm câteva show-uri live din Biblioteca Publică Radiohead care vin acum pe canalul de YouTube Radiohead. Vom lansa câte unul pe săptămână până când fie restricțiile legate de situația actuală vor fi ridicate, fie vom rămâne fără înregistrări să vă arătăm. Care o să fie motivul? Nimeni nu știe", a scris trupa.

Primul dintre aceste concerte va fi difuzat joi, 9 aprilie la orele 10 pm UK/ 2 pm PST/ 5 pm EST (00:00, ora României). Este vorba de un show susținut de Radiohead în Dublin în octombrie 2000. După părerea chitaristului Ed O'Brien, concertul în discuție este unul dintre cele mai bune.

"Acele show-uri din Dublin au fost incredibile! Publicul a fost minunat, iar noi am fost explozivi. Ce atmosferă a fost în acel cort...Aveți grijă de voi, oameni buni. Cu dragoste, EDX", a comentat chitaristul la postarea trupei.

Tot acesta anunța pe 23 martie, printr-un mesaj pe Instagram, că are simptome asemănătoare infecției cu COVID-19. Nu a fost testat pentru acest virus deoarece numărul testelor pentru coronavirus este limitat, iar persoanele mai vulnerabile au prioritate. Artistul a mai spus că se așteaptă la o recuperare completă și se află în autoizolare.

După încheierea turneului "A Moon Shaped Pool" în 2018, membrii Radiohead s-au concentrat pe proiectele solo. Anul trecut, Thom Yorke a lansat cel de-al treilea album solo, "Anima", iar chitaristul Jonny Greenwood a lansat o casă de discuri, Octatonic Records. Chitaristul Ed O'Brien a pregătit albumul solo de debut, "Earth", ce va fi lansat pe 17 aprilie 2020. El a lansat cel mai recent single al său - "Olympik" - săptămâna trecută.

 

PUBLICITATE
Comentează
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending