Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Taylor Swift cântă live una din piesele ei preferate, un hit din 1984 - VIDEO

Taylor Swift a interpretat live una dintre piesele ei preferate, un hit 1984. Pe scenă a urcat nimeni altul decât Bryan Adams.

Publicat

pe

Taylor Swift
Taylor Swift

Aflată în turneul "Reputation Tour", artista și-a surprins fanii canadieni cu melodia "Summer of '69", cântată împreună cu Bryan Adams. Taylor Swift a spus că această piesă este una dintre preferatele ei din toate timpurile și a cerut publicului să cânte alături de ea.

După ce artista a cântat primul vers, Bryan Adams și-a făcut apariția pe scenă, iar aceștia au cântat o variantă extinsă a melodiei din 1984. Nu este pentru prima oară când Taylor Swift interpretează "Summer of '69", aceasta având-o în setlist și în turneul din 2011, "Speak Now Tour".

Muziciana are întotdeauna surprize pentru fani - la concertele din Londra au urcat pe scenă artiști precum Niall Horan sau Robbie Williams, iar la spectacolele din America de Nord invitați precum Shawn Mendes, Troye Sivan sau Selena Gomez.

Lansată în 1984, melodia "Summer of '69" face parte de pe albumul "Reckless". Bryan Adams a declarat că piesa are un mesaj foarte simplu - "acel momentul când îți amintești de vară și faci dragoste".

Discul "Reckless" a urcat pe locul 1 în topuri și a vândut peste 12 milioane de copii. Versurile piesei "Summer of '69" au fost inspirate din versurile unor melodii precum "Juke Box Hero" (Foreigner), "Thunder" (Bruce Springsteen) sau "I want to hold your hand" (The Beatles).

PUBLICITATE
Comentează

Trending