Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eminem va lansa un nou album în această toamnă

Eminem e gata să lanseze un nou album, al nouălea din cariera sa prolifică. Marshall Matters a început să posteze recent teasere, ce indică prezenţa sa în studio pentru înregistrări.

Publicat

pe

Eminem
Eminem

Ultimul mare release al artistului a fost "The Marshall Matters LP 2" în 2013, dar au mai apărut câteva single-uri şi colaborări de atunci. Eminem declara anul trecut că lucra la un LP nou, pe fondul lansării single-ului anti Trump "Campaign Speech". Acela era un freestyle împotriva lui Donald Trump, lansat în perioada finală a alegerilor din State.

Cele mai noi veşti din studio au apărut luna trecută, mulţumită lui Allen Hughes, regizorul documentarului "The Defiant Ones". Acea creaţie HBO pune accentul pe Dr. Dre şi alţi inovatori muzicali din ultimele decenii. Allen afirmase că Dre înregistrează în fiecare zi şi a scăpat şi detaliul că "acum produce o piesă pentru cel mai nou album Eminem".

2 Chainz a oferit de asemenea un indiciu, declarând că a ascultat noul material al lui Marshall Matters. A descris una dintre piese drept "haioasă" şi şi-a regăsit câteva influenţe "nebuneşti" pe noile creaţii. Eminem mai are şi alte proiecte în lucru, precum o comedie numită "Bodied". Povestea sa se axează pe un student la universitate care scrie o lucrare controversată despre competiţiile de rap, celebrele rap battles.

Între timp Em este cap de afiş la festivaluri importante din UK, precum Reading şi Leeds, acestea având loc la finalul lunii curente.

Trending