Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Eminem va lansa un nou album în această toamnă

Eminem e gata să lanseze un nou album, al nouălea din cariera sa prolifică. Marshall Matters a început să posteze recent teasere, ce indică prezenţa sa în studio pentru înregistrări.
Eminem

Eminem

Ultimul mare release al artistului a fost "The Marshall Matters LP 2" în 2013, dar au mai apărut câteva single-uri şi colaborări de atunci. Eminem declara anul trecut că lucra la un LP nou, pe fondul lansării single-ului anti Trump "Campaign Speech". Acela era un freestyle împotriva lui Donald Trump, lansat în perioada finală a alegerilor din State.

Cele mai noi veşti din studio au apărut luna trecută, mulţumită lui Allen Hughes, regizorul documentarului "The Defiant Ones". Acea creaţie HBO pune accentul pe Dr. Dre şi alţi inovatori muzicali din ultimele decenii. Allen afirmase că Dre înregistrează în fiecare zi şi a scăpat şi detaliul că "acum produce o piesă pentru cel mai nou album Eminem".

2 Chainz a oferit de asemenea un indiciu, declarând că a ascultat noul material al lui Marshall Matters. A descris una dintre piese drept "haioasă" şi şi-a regăsit câteva influenţe "nebuneşti" pe noile creaţii. Eminem mai are şi alte proiecte în lucru, precum o comedie numită "Bodied". Povestea sa se axează pe un student la universitate care scrie o lucrare controversată despre competiţiile de rap, celebrele rap battles.

Între timp Em este cap de afiş la festivaluri importante din UK, precum Reading şi Leeds, acestea având loc la finalul lunii curente.

Citește mai multe despre Eminem
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa The Killers a lansat versiunea de studio a piesei "Run For Cover" - AUDIO

"Run For Cover", noul single The Killers interpretat recent la Jimmy Kimmel, este disponibil acum și în versiunea de studio....

Închide