Urmărește-ne în Social Media

Mihail - MoonTalks

Mihail rostește incantații nedeslușite pentru a aduce un omagiu Lunii, personificată într-o zeiță în noul videoclip ”MoonTalks”. Melodia beneficiază de un clip spectaculos și hipnotic, regizat de Lorin Todica.

"Sunt mândru să vă prezint "MoonTalks" / Videoclipul oficial a fost lansat!

Acestă piesă este o odă adresată Lunii și tuturor celor care o iubesc.

Mulți mi-ați cerut versurile. Piesa nu are versuri. Ceea ce auziți este un mix de sunete și cuvinte inventate pentru a-mi exprima recunoștința față de prezența sa magică și misterioasă.

Vă îmbrățișez," - Mihail

"MoonTalks" se regăsește pe albumul de debut al lui Mihail, ce include și single-ul "Chosen one". Izolându-se într-o cabană pe lacul Tarnița pentru marea parte a anului 2019, procesul de creație al noului disc a reprezentat totodată o călătorie inițiatică pentru Mihail, care a renunțat la delimitările impuse de genurile muzicale pentru a-și reinventa sound-ul cu fiecare nouă piesă.

Cântăreț și producător, Mihail este unul dintre primii artiști de pop experimental care au reușit să cucerească topurile de muzică mainstream. După un debut mai timid cu primele piese, Mihail a lansat în 2015 "Mă ucide ea", piesă care a deveni hit național, stând pe prima poziție în topurile muzicale săptămâni la rând.

În 2017, Mihail a lansat "Who You Are", melodie ce a cucerit topurile din România și Italia, devenind în 2018 cea mai difuzată piesă internațională din Italia și strângând, până în prezent, peste 17 milioane de stream-uri pe Spotify.

Comentarii